UAstream.Net » Ігри » Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants)
Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants)

Інформація про гру
Назва: Sid Meier's Civilization V: Боги і Королі - Видання Року
Оригінальна назва: Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition
Дата виходу гри: 21 червня 2012 року
Жанр: Strategy (Turn-based / Grand strategy) / 3D
Розробник: Firaxis Games
Издатель: 2K Games
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Вшита
Розмір: 3.33 GB

Опис гри: Вашої уваги надається видання Game of the Year Edition п'ятої частини легендарної стратегії "Цивілізація" з цікавим доповненням Gods and Kings - Боги і Королі. Як завжди гра заслуговує гідного уваги прихильників об'ємних великих стратегій з елементами Turn-based. Сюжет гри - це будівництво, розвиток своєї нації через покоління від зародження людства на Землі до електронної космічної ери. Боріться за свій світ, створюйте війська і краще їх, займайтеся економікою країни і розвивайте технології. «Sid Meier's Civilization V: Боги і королі» дії відбуваються від часу пантеонів Богів до сучасної епохи міжнародного шпигунства. Якісно поліпшений штучний інтелект ваших ворогів, так зароджується глобальна конкурентна боротьба за територію. Додаток "Боги і Королі" включає дев'ять цивілізацій, Карфаген, Нідерланди, Майя, і інші. Безліч юнітів, будівель, технологій, дев'ять чудес світу - все це в глобальній стратегії часів - Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings!

Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) / Vista (SP1) / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
Оперативна пам'ять: 1.5 Гб
Відеокарта: сумісна з DirectX 9.0c або 10 / 256 Мб відеопам'яті
Аудіокарта: сумісна з DirectX
Вільне місце на ЖД: 6 Гб

Особливості гри:
» Цивілізації. У боротьбу за тотальна перевага включаються 9 нових цивілізацій, в їх числі Карфаген, Нідерланди і Майя, кожна з унікальними особливостями, юнітами і будівлями. Зрозуміло, з'являться в грі і нові лідери, їх теж 9, зокрема Вільгельм Оранський, королева Боудікка і Пакаль Великий.
» Інструменти. Нові технології, 27 юнітів, 13 будівель, 9 чудес світу, в числі яких замок Нойшванштайн, Велика мечеть Дженні, Теракотова армія і космічний телескоп Хаббл, - все це істотно розширить можливості для досягнення процвітання вашим державою і відкриє нові шляхи до світового панування.
» Дипломатія і шпигунство. Створюйте посольства при іноземних дворах для зміцнення міжнародних зв'язків... або проведення таємних операцій. У міру поширення по світові релігії і настання епохи Ренесансу ви отримуєте в своє розпорядження першого розвідника. Далі - більше! Надсилайте лазутчиків спостерігати за розвитком великих міст, розвідувати передові технології конкурентів або ж заважати їм укладати союзи з містами-державами. Однак будьте пильні: викриття ваших спостерігачів може коштувати вам дипломатичних відносин.
» Нові сценарії. Перетворіть середньовічне держава в одну з найбільших європейських держав епохи Відродження; боріться з варварами на стороні Західної Римської імперії або Візантії або ж очольте самих варварів; будуйте літаючі кораблі і гігантські танки і завойовуйте світ у науково-фантастичному сценарії про Вікторіанської епохи.

Особливості RePack'a:
• Нічого не вирізане / не перетворено.
• Версія гри v 1.0.2.44.
• Додані DLC:
» » Gods and Kings Expansion Pack.
» » Civilization and Scenario Pack: The Mongols.
» » Civilization Pack: Babylon.
» » Cradle of Civilization Map Packs: Mesopotamia, Americas, and Asia Mediterranean.
» » Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca.
» » Civilization and Scenario Pack: Polynesia.
» » Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings.
» » Civilization and Scenario Pack: Korea.
» » Wonders of the Ancient World Scenario Pack.
» » Explorer's Map Pack.
» » Саундтрек Civilization V.
» » Саундтрек Civilization V Gods and Kings.
• Поєднання тексту і озвучення.
• Час установки ~20 хвилин.
• RePack by R.G. Revenants.




Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants) Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants) Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants)


Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition

Скачати Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings - Game of the Year Edition (2012/RUS/ENG/LossLess RePack від R.G. Revenants) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.