UAstream.Net » Російськомовні фільми » Збруя Бога 3: Місія Зодіак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video
Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video


Інформація про фільм
Назва: Збруя Бога 3: Місія Зодіак 3D
Оригінальна назва: Chinese Zodiac 3D
Жанр: бойовик, комедія, пригоди
Рік випуску: 2012
Режисер: Джекі Чан / Jасkiе Сhаn
У ролях: Джекі Чанб Квон У Сан, Ляо Фань, Синтхун Яо, Чжан Ланьсинь, Лаура Вейссбеккер, Олівер Платт, Шу Ци, Дэниэл Ву, Кэйтлин Дешель
Ролі дублювали: Андрій Бархударов, Прохор Чеховської, Данило Ельдаров, Анастасія Жаркова, Олександр Новіков

Про фільм: Головний герой історії - працює по всьому світу мисливець за скарбами Джей Сі по кличці Яструб. Відомий антиквар пропонує йому відшукати шість рідкісних статуеток у вигляді голів тварин. Свого часу ці бронзові скульптури входили в набір з 12-ти предметів, що уособлювали знаки зодіаку. Фігурки прикрашали фонтан легендарного Літнього палацу на околиці Пекіна. У 1860 році величну споруду було розграбовано і зруйновано англо-французькими військами на кінець Другої опіумної війни, а статуетки остаточно втрачені.

Спочатку Джей Сі з командою помічників відправляється у Францію, оскільки дві статуетки зберігаються у одного з французьких колекціонерів. В процесі операції по вилученню бронзових скульптур з добре охоронюваного замку Джей Сі знайомиться з Коко - китайської студенткою, вчиться в Парижі. Дівчина бере активну участь у глобальної кампанії з повернення втрачених культурних цінностей в країни, звідки вони були вивезені. Попутно Джей Сі наживає собі найлютішого ворога в особі П'єра, шефа охорони замку Шато Марсо. Разом з тим, мисливець за скарбами знаходить вірного друга в особі Кетрін, розорилася аристократки, в будинку якої він знаходить одну з статуеток. Коко і Кетрін приєднуються до компанії Яструба.

Група в оновленому складі направляється на тропічний острів, де серед уламків що сів на мілину корабля заховані ще дві статуетки. У тропіках Джею Сі і його друзям протистоїть банда різношерстих піратів. Тільки завдяки бездоганним бойових навичок героя вдається взяти верх. Повернувшись додому, Джей Сі дізнається, що таємничий замовник вже зібрав шість інших статуеток. Нічого дивного в тому, що Яструб збирається подати йому урок хороших манер.

Країна: Гонконг, Китай
Студія: Jackie & JJ Productions, Emperor Motion Pictures, H.Brothers
Тривалість: 02:03:05
Переклад: Російський дубляж [Ліцензія]

Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video


Формат 3D: Half OverUnder / Вертикальна анаморфная стереопара
Порядок ракурсів: лівий ракурс перший

Файл
Якість: BDRip 1080p
Контейнер: MKV
Відео кодек: x264
Аудіо кодек: AC3
Відео: AVC / High@L4.1 / 2 pass / 23,976 fps / 1920x1080p / 15,0 Mbps / 0.302
Аудіо 1: AC3 / 5.1 ch / 640 kbps / Російський дубляж, [Ліцензія, BD RUS]
Аудіо 2: AC3 / 5.1 ch / 640 kbps / Китайський original, BD RUS
Розмір: 13,97 Gb

Скачати Збруя Бога 3: Місія Зодіак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video

Скачати Збруя Бога 3: Місія Зодіак 3D / Chinese Zodiac 3D (2012) BDRip 1080p | 3D-Video скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.