UAstream.Net » Ігри » Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]
Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]

Доданий русификатор з версії від XBOX

Інформація про гру
Назва: Brutal Legend
Дата виходу гри: 26 лютого 2013 року
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Double Fine Productions
Издатель: Double Fine Productions
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Англійська, Російська
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: RELOADED
Розмір: 5.41 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Безбашенний екшн від третьої особи - це Brutal Legend! Сюжет гри розгортається навколо простого робітника по імені Едді Ріггс, який гастролює разом з групою музикантів. Герой збирав сцени, налаштовував гітари, був головним помічником групи, але в його мрії жив хеві-метал і одного разу його мрія втілено в життя. Після нещасного випадку, Едді поранився, і його кров випадково потрапляє на пряжку ременя - реліквію, подаровану героєві його батьком. З волі долі Едді закинуло в інший світ, абсолютно дикий і знайомий для нього. Нова реальність була скроєна з безлічі обкладинок альбомів музичних груп, жанру хеві-метал. Проте в цьому світі не все було приємним, люди були поневолені Злим Імператором, який зібрав численні армії демонів для підпорядкування цій Всесвіту. Тепер нашому герою Едді Ріггс доведеться стати лідером опору і знищити Злого Імператора і його почет. Скачайте божевільну гру Brutal Legend - насичену духом важкого металу, яка порадує як фанатів цього напрямку музики, так і будь-яких любителів неординарного динамічного екшену.

Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7(SP1)
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.2 ГГц / AMD Athlon 64 2.2 ГГц
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеокарта: GeForce 220 / Radeon 4550 / Intel HD 3000 Graphics, з 512 МБ відеопам'яті
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 6 Гб

Особливості гри:
» У запалі битв. Brutal Legend - це першокласний бойовик, в якому вас чекають грандіозні битви. В ближньому бою Едді покладається на свій бойова сокира, а на відстані атакує ворогів за допомогою... гітари! Ще в розпорядженні героя є незвичайний автомобіль, який також стане для вас хорошим зброєю. І всі ці інструменти руйнування додатково можна вдосконалити!
» Світ з обкладинки. Всесвіт, в якій ви опиняєтеся разом з Едді, створена під враженням від альбомів з музикою в стилі хеві-метал. Тут є гори з гітарних підсилювачів і зростаючі з землі автомобільні двигуни V8. Цей світ не схожий ні на що, бачене вами в іграх раніше!
» Знаменитості в грі. У Brutal Legend зібрана величезна колекція кращих хітів хеві-метал від легендарних груп, але крім характерною музики у грі присутні ще й деякі відомі виконавці. Так, Едді говорить голосом популярного актора, коміка і співака Джека Блека, а поряд з ним в озвучуванні брали участь Роб Хелфорд, Леммі Кілмістер, Літа Ford та інші зірки.
» Карколомні мережеві битви. Прийміть участь в грандіозні баталії в режимі Battle of the Bands, де музичний бойовик зустрічається зі стратег Fandango, а також неординарна гра PsychoNauts.ией. Боріться самі і керуєте соратниками, головна мета - вижити!.
» Визнаний майстер. Ім'я Тіма Шафера добре відомо в ігровій індустрії. Саме його перу належать нетлінні хіти Full Throttle та Grim Fandango, а також неординарна гра PsychoNauts
» Ліцензійна музика. У Brutal Legend звучать одні з кращих пісень в жанрі року і хеві-металу всіх часів і народів.

Особливості RePack'a:
• Нічого не перетворено / вирізані невикористовувані ролики, інші мови.
• Використаний русификатор від версії XBOX.
• Реліз містить саундтрек (папка Soundtrack).
• Час установки ~12 хв.
• Версія гри - 1.0 (update 8).
• RePacked by [R.G. Catalyst].




Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8]


Скачати Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst)

Скачати Brutal Legend (2013/ENG/RUS/RePack від R.G. Catalyst) [Update 8] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.