UAstream.Net » Журнали » Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/
Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/

"Мій маленький" - це журнал-практикум для тих, хто планує завести дитини і для батьків дітей від народження до 7 років. Вікові розділи «0-1», «1-3», «3-7» і «Батьки». Журнал орієнтується на традиційні російські сімейні цінності, закриває порожню нішу практичних журналів для консервативних батьків, які дотримуються традиційних російських принципів виховання дітей. При цьому журнал відповідає на хвилюючі питання, пов'язані з новими методиками лікування, розвитку і освіти дітей до школи.

Автори журналу - фахівці провідних пологових будинків дитячих клінік Москви і Санкт-Петербург. Передбачені постійні колонки педіатра, психолога і акушера-гінеколога, готельна рубрика "друга дитина", присвячена виховання дітей в багатодітних родинах, рубрика "мій випадок" -- обмін досвідом молодих батьків і т.п.

Номери:

Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/

Назва: Мій маленький
Засновник і видавець: ТОВ "ИДР - Формат"
: 2008..... 2013
Жанр: Журнал для батьків
Формат: PDF; DJVU
Якість: Відмінний скан; скан з OCR
Розмір: 1.0 Gb

Скачати Добірка журналів Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/

Скачати Підбірка журналів / Мій маленький 2008 - 2013г.г /DJVU, PDF/ скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.