UAstream.Net » Ігри » Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only]

http://s1.pic4you.ru/allimage/y2013/02-20/9399/3148959-thumb.jpegІнформація про Гру:
Гра: Fifa Online 2
Оригінальна назва: Fifa Online 2(v.1220)
Рік випуску : 2012
Жанр: Sport(Soccer) / 3D / Online - only
Розробник: IAHGames / Neowiz / Pmang / EA Sports
Видавництво: Neowiz
Мова інтерфейсу : англійський
Платформа: PC
Розмір: 1,2 GB

Опис гри :
Багато хто швидше за все не чув про цю гру, і не дивно, адже її основна аудиторія розташовується в Китаї, Тайланде, Сінгапурі, Малайзії, Японії, Індонезії і інших місцях з прислівником, що важко перекладається. Fifa Online 2 - це розрахований на багато користувачів економічно-спортивний футбольний симулятор розроблений компаніями IAHGames / Neowiz / Pmang за підтримки EA. Основна задумка гри : узяти слабку команду, купити гравців, прокачати кожного окремо і завоювати високі місця в місцевих рейтингах. Частково нагадує EASO, для тих хто в курсі.
Жодна японська або корейська гра не обходиться без всіляких міні-ігор, і фифа не стала виключенням. Після матчу нам на вибір пропонують відкрити одну з трьох коробочок, в кожній лежить футболіст, якого потім ви зможете узяти в команду, продати, або орендувати. Окрім цього є присутнім режим гри Simulate match, який частково нагадує гру Lines, де треба було збудувати три кульки одного кольору в один рядок. Граючи такі симулейшены, ви симулюєте і хід матчу : граючи добре, вашим гравцям частіше випадають бонуси зважаючи на пляшки з енергією, або поліпшення показників, а граючи гірше природно ви нічого не отримуватимете і швидше за все програєте матч.
Окрім "забавних режимів", в грі є декілька серйозних:
World Cup - чемпіонат світу 2010.
World Tour - ігри на окуляри рейтингу з випадковим суперником.
Ultimate Match - ігровий вабанк, ви і ваш суперник ставите 50 тисяч, а переможець матчу забирає все.
Fellowship - він же клубний чемпіонат.
Клубний чемпіонат - це один з найпрестижніших ігрових режимів в грі. Кілька разів в рік, гравці які об'єдналися в співтовариство, грають своїми клубами проти таких же учасників чемпіонату, заробляючи при цьому очки у своїй ігровій зоні. Лідери зони отримують хороші нагороди, ігрові значки переможців і їм поступають відсотки від зарплат футболістів, що грають в ігровій зоні, що підкорилася вам.
Крім того, є присутнім режим кар'єри, в який ви можете відточити свої навички гри з штучним опонентом. Тут все стандартно, граєте звичайний сезон, потім сезон + кубки, якщо звичайно вистачить уміння в них пробитися.
У грі є присутніми 15.500 футболістів. Це практично вусі клуби, які є в FIFA 10, за винятком деяких футбольних федерацій, у яких закінчилися контракти з EA на представлення своїх гравців в грі. Оновлення складів разів на рік, у високосний рік буває і двічі.
Щоденний онлайн - 300 тисяч чоловік втягай і 40 тисяч вночі. У цю гру грають самі різні жителі країн землі з якими у вас найімовірніше буде поганий коннект, лаги, і абсурд, але це нормально. У цій грі мі - гості, по цьому не смороду у нас лагают, а мі у них. Щоб сильно не заважати Азії, наші гравці об' єднуються і зазвичай грають між собою, без лагів і підвисань.

Системні вимоги:
Процесор: Pentium 4 2.4 ггц
ОС: Windows XP, Vista, 7 - x64, x86
Відеокарта: 256 мб + підтримка Shader Model 3.0
RAM: 1Гб(краще 2Гб)
Вільне місце: 2.5ГБ
Підключення: мінімум 3мбит/сік(для оновлень)

Можливості:
Безкоштовна Fifa на графічному движку Fifa 10
Можливість грати мишкою або джойстиком(клава само собою)
Прокачування гравців за відомим принципом накопичення досвіду як в РПГ
Налаштування тактики майже як в PES
Гра учотирьох

Установка:
Просить вставити диск? - закрийте вікно.
Післe установки не натискається Start? - Запустити гру з правами адміністратора

 

Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only] Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only]

Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only] Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only]

Скачати Fifa Online 2 (v.1220) [2012, Sport (Soccer) / 3D / Online-only] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.