UAstream.Net » Ігри » Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)
Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)

Інформація про гру
Назва: Crysis 3: Digital Deluxe Edition
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Action / Shooter / Epic
Розробник: Crytek
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Присутній
Розмір: 11 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Довгоочікувана частина знаменитого шутер від першої особи - Crysis 3 від німецьких розробників Crytek. Гру постаралися зробити цікавою як для новачків, так і для досвідчених гравців, хто вже грав у перші дві частини Crysis. Тепер у Пророка в арсеналі зброї буде доступний тактичний арбалет "Хижак", за допомогою якого він буде знищувати супротивників. За сюжетом третьої частини Пророк бореться з групами CELL і продовжує битву з інопланетними загарбниками, які зруйнували Нью-Йорк і настановили над містом купол Nanodome. Вашим завданням буде знищить їхню і запобігти знищення планети, використовуючи можливості вашого нанокостюма на максимум, застосовуйте силу і швидкість, крадитесь непомітно, як мисливець за жертвою, і наносьте потужний постріл зі свого лука "Хижак". Компанія Crytek попрацювала на славу, що б створити приголомшливу атмосферу мисливця в Crysis 3, максимально реалістична опрацьована графіка гри, промальовані красиві місця зруйнованого Нью-Йорка перетворився на міські джунглі. Скачайте і пройдіть найочікуваніший сіквел 2013 року Crysis 3.

Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows Vista (SP 2) 7 / 8 (XP не підтримується)
Процесор: 2,4 ГГц Intel Core i5-750 або 2,7 ГГц AMD Phenom II X4 805
Оперативна пам'ять: 4 Гб
Відеокарта: сумісна з DirectX 11, з 1 Гб відеопам'яті (NVidia GTX560, AMD Radeon HD5870 або краще
Вільне місце на ЖД: 11 Гб

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ГРИ:
» Сім чудес. Нью-Йорк, накритий величезним куполом, перетворився на справжні міські джунглі. Освойтесь на території семи районах і перетворіть їх у свої мисливські угіддя.
» Оцінюйте обстановку, пристосовуйтеся і нападайте. Вас чекають нові відкриті рівні та покращений нанокостюм, що надає гравцям ще більше свободи. Дійте приховано або йдіть напролом - тільки вам вирішувати, як діяти.
» Покращений мультіплеер. Експериментуйте з оснащенням нанокостюма і насолоджуйтеся новими ігровими режимами.
» Найсмертоносніший арсенал в історії серії. Крім потужних земних засобів знищення в Crysis 3 вас чекає трофейну зброю прибульців і чудовий цибулю.
» Еволюція CryENGINE.Улучшенная версія движка CryENGINE дозволяє втілити всі задуми творчої команди Crytek і створити розкішну графіка і захоплюючий варіативний геймплей.

Особливості Deluxe Edition:
Видання Сrysis 3: Hunter Edition. Основна гра Crysis 3 c раннім доступом до нового луку "Хижак", камуфляжеві, развед-стрілі і нанокостюму Мисливець для застосування в багатокористувацької гри, а також бонусне підвищення досвіду до 5 рівня і три медальйони з тематикою "Мисливець".
Набір зброї масового ураження. Розблокуйте приголомшливу вогневу міць пістолета-кулемета Тайфун і спорожняйте ряди ворогів. Вивергаючи 500 черг в секунду, Тайфун дозволяє гравцям запалювати всі навколо у сутичці за Купол Волі. У комплект також включені два ексклюзивних медальйона і камуфляж для Тайфуну.
Набір Сталкера. Для гравців, які віддають перевагу підстерігати видобуток з-за кута, набір Сталкера надає ранній доступ до смертельного напівавтоматичного дробовику Шакал. Це потужна зброя ближнього бою забезпечено унікальним глушником і поставляється в камуфляжі і з двома ексклюзивними тематичними медальйонами.
Набір Хижак. Отримаєте ранній доступ до пістолета-кулемета Пантера і ексклюзивному камуфляжеві в багатокористувацької гри. Завдяки відмінній скорострільності і 60-зарядного магазину, Пантера високоефективна і завдає смертельний шкоди в ближньому бою.
Доступ до рушниці гаусса в камуфляжі. Це зброю майбутнього використовує котушки індуктивності, щоб стріляти чергами з неймовірною швидкістю і спустошливим поразкою. Отримайте його з першого дня.
Доступ до Вибухової Стрілі. Вони безшумні в процесі стрільби, але вибухають дуже голосно і руйнівно при попаданні. Відмінно підходить для групи ворогів.
Камуфляж для SCAR. Оцініть класичну камуфляж морських піхотинців США.

Особливості RePack'a:Особливості RePack'a:
• Нічого не перетворено / нічого не вирізане
• Можливість поєднання мови озвучення і тексту
• english.catalyst - файл з англійської озвученням
• russian.catalyst - файл з російської озвученням
• mp_levels.catalyst - файл з рівнями для мультиплеєра
• Час установки ~15 хв.
• Версія гри: 1.2




Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)


Скачати Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst)

Скачати Crysis 3: Digital Deluxe Edition (2013/PC/RUS/ENG/RePack від R.G. Catalyst) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.