UAstream.Net » Ігри » Call of Duty 4 Modern Warfare - Multiplayer (2007/RUS/RIP by Chingis Tsyrenov)
Call of Duty 4 Modern Warfare - Multiplayer (2007/RUS/RIP by Chingis Tsyrenov)

Інформація про гру
Назва: Call of Duty 4 Modern Warfare - Multiplayer
Дата виходу гри: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Infinity Ward
Издатель: Activision
Платформа: PC

Тип видання: RIP
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російська
Таблетка: Присутній
Розмір: 2.85 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Call of Duty 4 Modern Warfare завжди був заслужено сильний своїм мультиплеером, і розробники ще поліпшили можливості. З'явилося поділ бійців на 5 класів, кожен з яких має спеціальними навичками, а система набору досвіду відкриє вам безмежні тактичні можливості в командній грі.

Війна, велика війна. Тільки в Call of Duty 4 Modern Warfare можна оцінити гідність ведення реального бою по мережі. Графіка гри варта уваги, не складний інтерфейс гри опрацьований детально і зручний в коммандном битві. Пограйте з друзями в цю цікаву гру і у вас залишаться певні навички на рівні професійного тактичного бійця в військової обстановці.

Call of Duty 4 Modern Warfare - Multiplayer (2007/RUS/RIP by Chingis Tsyrenov)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista
Процесор: Pentium 4 2,4 ГГц або Athlon 64 2800+ або будь-який двоядерний процесор з частотою від 1.8 ГГц
Оперативна пам'ять: 512 Мбайт для XP і 768 Мб для Vista
Відеокарта: GeForce 6600 або Radeon 9800 Pro
Вільне місце на ЖД: 8 Гб

Особливості гри:
» Даний зброю. Ніяких особливих фантазій: у грі представлено тільки даний озброєння, використовуване реальними арміями світу. Гвинтівки з лазерним прицілом, протипіхотні міни, важкі кулемети - всього більше сімдесяти зразків найвибагливіших засобів знищення. А для успішного виконання диверсійних операцій знадобиться прилад нічного бачення, звуковий радар і глушитель.
» Ні секунди спокою. Кожна мить на екрані відбувається щось цікаве, дія не зупиняється ні на хвилину. Напружені бої змінюються нічними вилазками в тил супротивника, потім слідують марш-кидки на танкової броні, повітряні бої на вертольотах і подорож на крилатої фортеці - літаку АС-130.
» Неймовірна графіка. Поєднання останніх технологій і відмінного дизайну виводить битви на новий рівень. Call of Duty 4 - майбутнє жанру. Клубящаяся пил, розлітаються в усі сторони осколки, реалістичні моделі персонажів, ретельно промальовані до самого горизонту пейзажі - все це створює небувалий ефект присутності.
» Нове слово в колективних іграх. Почніть гру з найбільш "низів" кар'єрних сходів і просувайтеся вгору, відкриваючи додаткові здібності. Ви самі вирішуєте, які вміння наділити свого героя, визначаючи тим самим унікальний стиль гри.

Особливості RePack'a:
• Заснований на STEAM версії Call of Duty 4 Modern Warfare.
• Залишено тільки мультіплеер.
• Остання версія гри v 1.7.
• Додані зламані сервера до Вибраного.
• Час встановлення: 5-10 хв.
• Автор RIP'a Chingis Tsyrenov.


Скачати Call of Duty 4 Modern Warfare - Multiplayer (2007/RUS/RIP by Chingis Tsyrenov) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.