UAstream.Net » Ігри » HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)
HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)

Інформація про гру
Назва: HellGate: London
Дата виходу гри: 2007
Жанр: Action / RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Flagship Studios
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита (Vitality)
Розмір: 3.87 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Відмінна треш гра в стилі екшн-рпг це "HellGate: London" створена в стінах Flagship Studios. Сюжет гри відбувається в місті Лондоні застрягли між двома реальностями, на землі запанував Пекло, і з'явилися демони, яких вам потрібно знищувати. Так почалася епохальна битва людей і демонів. Керуйте героями опору, вбивайте легіони зла, які прийшли на Землю, щоб завантажити її в нескінченну темряву. Трансформуйте своє зброя й спорядження, никаких магії і застосовуйте здібності на різних монстрів. Звільніть Землю від хаосу руйнування, рятуйте людство від угрожащего Апокаліпсису в грі HellGate: London. Об'єднуйтеся в групи і загони, введіть тактичний командний бої і тоді у вас буде більше шансів на перемогу в ліквідації зла.

HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP2) або Windows Vista
Процесор: Intel Pentium 1,8 Ггц або більш продуктивний (2,4 Ггц для Windows Vista)
Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista)
Відеокарта: DirectX 9.0/DirectX10 з 256 Мб Shader 2.0 (GeForce 6200/ATI Radeon 9x00)
Аудіокарта: Будь-яка сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 6 Гб

Особливості гри:
» Унікальний ігровий процес. Hellgate: London гармонійно поєднує в собі глибину рольових ігор, страшну атмосферу кращих фільмів жахів і динаміку іскрометних бойовиків!
» Герой з часом перетворюється! Розвивайте свого героя, покращуйте його характеристики і навчайте корисним у військовій справі навичкам.
» Новий Лондон. Туманний Альбіон перетворився в найзагадковіше і небезпечне місце на планеті. Зруйновані райони, темне метро, пустельні вулиці, стародавні собори і залишки великих будівель сучасності з головою занурять вас у хаос останньої війни людства.
» Мінливий світ. Постапокаліптичний Лондон - це непостійна, що вічно змінюється територія зла! Кожен раз, коли ви починаєте гру, вулиці і підземелля складаються в новий малюнок.
» Неповторний герой. Створіть унікального воїна, вибравши один з декількох класів. Кожен персонаж володіє власною зовнішністю, здібностями і стилем війни!
» Різноманіття зла! У грі вистачає різних ворогів: від мерців до могутніх демонів, ватажків армій Темряви. Кожен з них володіє унікальними можливостями і зброєю!
» Створити армію добра! Звільняти вулиці від нечисті ви можете разом з друзями. Об'єднуйтеся в загони, відпрацьовуйте тактику командного бою і вирушайте назустріч незабутнім битв!

Особливості RePack'a:
• Вирізані ролики низького дозволу, титри розробників, мультиплеер
• Нічого не перетворено
• Версія гри - 1.2 (1.18074.70.4256)




HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)


Скачати HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.)

Скачати HellGate: London (2007/RUS/ENG/RIP від rg.) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.