UAstream.Net » Російськомовні фільми » Жива історія. Напрям «А» (2010) SATRip
Жива історія. Напрям «А» (2010) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Жива історія. Напрям «А»
Рік випуску: 2010
Жанр: документальний
Режисер: А.Малухин

Спецназ - сама секретна служба в армії. Лише деякі підрозділи інших країн, могли зрівняється зі спецназом ГРУ Генштабу СРСР, за рівнем підготовки та складності виконання завдань. Йому часто доводилося доводити керівництву країни і армії не тільки свою корисність, але і лояльність.
ГРУ створило базу і підготувало кадри для майбутніх спецпідрозділів НКВС і Першого управління (зовнішня розвідка) КДБ. Хоча цей факт старанно замовчується. Історія вітчизняного спецназу почалася під час навали на Росію армії Наполеона. Традиції російської партизанської війни продовжилися і після революції. Для своїх спецназівців у розвідуправлінні Червоної Армії була створена особлива, ні на що не схожа система рукопашного бою. До неї входили національні види китайської, корейської та японської боротьби, практика кримінальної середовища, англійську та французьку бокс, опрацьовувалися старовинні закриті джерела з рукопашного бою. Система створювалася близько десяти років дуже жорстким способом. Всі прийоми перевірялися на людях засуджених до вищої міри покарання і низових ворожих агентів спецслужб.

Випущено: россия, ТОВ "Аквіла ТБ"
Тривалість: 00:45:02
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 720x540 (1.33:1), 25.002 fps, DivX ~1277 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 455 Mb

Жива історія. Напрям «А» (2010) SATRipЖива історія. Напрям «А» (2010) SATRipЖива історія. Напрям «А» (2010) SATRip

Скачать: Живая история. Направление «А» (2010) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Жива історія. Напрям «А» (2010) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.