UAstream.Net » Ігри » FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]
FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]

Версія гри 1.7.0.0

Інформація про гру
Назва: FIFA 13
Дата виходу гри: 2012
Жанр: Sport (Soccer) / 3D / Simulator
Розробник: EA Canada
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Вшита
Розмір: 4.12 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Відмінний симулятор футбольних ігор - це FIFA 2013! У грі багато чого змінилося порівняно з минулими серіями симуляторів спорту, розробники від EA Sports поліпшили футбол в кращу сторону. Пропрацювали якісний искуственный интелект, контроль над м'ячем, систему дриблінгу і звичайно ж силову боротьбу на полі.

Можливості гри FIFA 2013 досить великі, грати з м'ячем на полі доведеться як в реальному футболі. Система суперництва і відбору м'яча досить цікаво складна, тим більше суддя тепер вже визначає фоли і видає попередження, а воротарі стали чіткіше рухатися. додано два нових види передачі м'яча напарникові, безліч красивих анімацій ігри і радість глядачів змусять вас поприсутсвовать на цьому футбольному полі. Більше 500 офіційних клубів і 15.000 спортцменов.

FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / 7 / 8
Процесор: Intel Core2Duo з частотою 1,8 ГГц
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: ATI Radeon™ HD 3600, NVIDIA GeForce 6800 GT 256 Мб, з підтримкою шейдерів версії 3.0 або вище
Аудіокарта: 100% DirectX compatible sound card
Вільне місце на ЖД: 5.8 Гб

Особливості гри:
» Інтелект нападаючого. У FIFA 13 помітно «порозумнішав» штучний інтелект. Тепер віртуальні гравці здатні аналізувати ситуацію і відповідно варіювати свої дії. Вони будуть працювати куди старанніше, ніж раніше, чинити серйозний тиск на захист і прораховувати свої дії на два кроки вперед. Нападаючі навчилися вести за собою захисників і тим самим відкривати зони для товаришів по команді.
» Тотальний дриблінг. У FIFA 13 вкрай важливо кожне торкання м'ячі! Гравці стрімкіше прискорюються і точніше контролюють м'яч, навіть при повороті на 360 градусів. Наступайте, погрожуючи прорвати оборону супротивника, йдете від підкатів або розвертайтеся спиною, вкриваючи м'яч від захисника.
» Перше торкання. Покращена система контролю над м'ячем і виключена ситуація, коли гравець отримував його після першого ж дотику, а значить, у захисників стало більше шансів відібрати м'яч, до того ж вони вміло користуються помилками супротивника. Яким буде перше торкання, залежить від кількох факторів, серед яких пресинг, траєкторія і швидкість польоту м'яча. Гравці, ідеально контролюють м'яч, і так рідко зустрічаються, а в FIFA 13 ймовірність зробити поганий пас і втратити м'яч збільшилася, що зрівнює шанси нападників і грають в захисті.
» Тактика штрафних ударів. У FIFA 13 з'явилася маса способів, що дозволяють створювати небезпечні комбінації при розіграші штрафних. Тепер ви зможете обманювати суперника - наприклад, ставити біля м'яча до трьох гравців, забігати вперед і використовувати різні види пасів. При цьому суперник може змінити кількість гравців у стінці, присунути її до м'яча або ж доручити одному зі своїх футболістів перехопити пас і блокувати удар.
» Движок Player Impact Engine другого покоління. Перетворює звичайний зіткнення в справжню битву між футболістами. Захисники можуть боротися за позицію, відштовхуючи або відтісняючи суперника в бік, використовувати перевагу в зрості й масі, змушуючи опонента помилитися при дриблінгу або до прийому м'яча.

Особливості RePack'a:
• Нічого не перетворено / вирізані всі локалізації, крім російської та англійської.
• Версія гри v 1.7.0.0.
• Час установки ~25-35 хвилин.
• RePacked by [R.G. Revenants].




FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0]


Скачати FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants)

Скачати FIFA 13 (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. Revenants) [1.7.0.0] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.