UAstream.Net » Російськомовні фільми » Збруя Бога 3: Місія Зодіак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p
Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p


Інформація про фільм
Назва: Збруя Бога 3: Місія Зодіак
Оригінальна назва: Chinese Zodiac
Рік випуску: 2012
Країна: Гонконг
Жанр: бойовик, комедія, пригоди
Режисер: Джекі Чан
У ролях: Джекі Чан, Квон У Сан, Ляо Фань, Синтхун Яо, Чжан Ланьсинь, Лаура Вейссбеккер, Олівер Платт, Кэйтлин Дешель, Емілі Гуйо, Кенні Джі.

Опис: Головний герой історії - працює по всьому світу мисливець за скарбами Джей Сі по кличці Яструб. Відомий антиквар пропонує йому відшукати шість рідкісних статуеток у вигляді голів тварин. Свого часу ці бронзові скульптури входили в набір з 12-ти предметів, що уособлювали знаки зодіаку. Фігурки прикрашали фонтан легендарного Літнього палацу на околиці Пекіна. У 1860 році величну споруду було розграбовано і зруйновано англо-французькими військами на кінець Другої опіумної війни, а статуетки остаточно втрачені.

Спочатку Джей Сі з командою помічників відправляється у Францію, оскільки дві статуетки зберігаються у одного з французьких колекціонерів. В процесі операції по вилученню бронзових скульптур з добре охоронюваного замку Джей Сі знайомиться з Коко - китайської студенткою, вчиться в Парижі. Дівчина бере активну участь у глобальної кампанії з повернення втрачених культурних цінностей в країни, звідки вони були вивезені. Попутно Джей Сі наживає собі найлютішого ворога в особі П'єра, шефа охорони замку Шато Марсо. Разом з тим, мисливець за скарбами знаходить вірного друга в особі Кетрін, розорилася аристократки, в будинку якої він знаходить одну з статуеток. Коко і Кетрін приєднуються до компанії Яструба.

Група в оновленому складі направляється на тропічний острів, де серед уламків що сів на мілину корабля заховані ще дві статуетки. У тропіках Джею Сі і його друзям протистоїть банда різношерстих піратів. Тільки завдяки бездоганним бойових навичок героя вдається взяти верх. Повернувшись додому, Джей Сі дізнається, що таємничий замовник вже зібрав шість інших статуеток. Нічого дивного в тому, що Яструб збирається подати йому урок хороших манер.

Тривалість: 01:57:25
Переклад: Любительский (одноголосый закадровий)
Субтитри: китайські, англійські (неотключаемые)

Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p


Файл
Якість: WEB-DL 720p
Формат: MKV
Відео кодек: AVC
Аудіо кодек: AC3
Відео: 1280x528 (2.40:1), AVC, 2 190 Kbps, 25 fps
Аудіо 1: AC3, 2 ch, 128 Kbps (Rus)
Аудіо 2: AC3, 2 ch, 192 Kbps (Chi, Eng)
Розмір: 2,02 Gb

Скачати Збруя Бога 3: Місія Зодіак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p

Скачати Збруя Бога 3: Місія Зодіак / Chinese Zodiac (2012) WEB-DL 720p скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.