UAstream.Net » Ігри » Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)
Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)

Версія гри 1.2

Інформація про гру
Назва: Crysis
Дата виходу гри: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Crytek
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RiP
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російська
Таблетка: Вшита
Розмір: 4.19 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Прорив в ігровій індустрії почався з виходом потужної гри Crysis 2007 року від розробників Crytek Studios на фірмовому ігровому движку CryEngine. Відразу після появи цього шутер від першої особи з'явилося безліч шанувальників які повністю занурилися в ігровий процес цього видання. Досі ця гра відома у всіх куточках нашої планети.

Головний герой гри - солдатів спецназу, який оснащений сучасним нано-костюмом дозволяє застосувати кілька досить корисних можливостей, таких як сила, невидимість, швидкість та інше. Дуже примітно та цікаві моменти гри де Crysis може використовувати будь-які транспортні засоби для досягнення мети - це і катери, вертольоти, танки, hammer і різні інші машини. Сюжет гри починається в Північній Кореї в якій вам доведеться битися з корейськими військовими кланами, і проходячи гру далі ви зустрінетеся віч-на-віч з іноземної цивілізацією роботизованих скоєних машин, яких не так просто знищити. Приголомшлива графіка і динаміка гри заслуговує нагороди, безліч красивих локації і різного транспорту і зброї, які гравець може використовувати собі в допомогу. Вообщем цікава гра Crysis від Crytek не змусить вас пройти повз, а занурить в цікавий фантастичний світ технологій, світ майбутнього!

Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Процесор: Intel® Pentium 4 2.8 ГГц / Athlon 64 3000+
Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista / 7)
Відеокарта: GeForce 6600 / Radeon X800 GTO
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 5.43 Гб

Особливості гри:
» Сюжет, гідний книги! Потенційні супротивники - збройні сили Північної Кореї і НАТО - змушені об'єднатися перед обличчям нової небезпеки. Ви потрапите в самий центр холоне кров подій і станете свідком повільної загибелі Землі!
» Повністю змінюваний світ! Всі навколо перетворюється буквально на очах, і причиною тому не тільки корабель інопланетян. Кожен постріл і вибух залишає на острові незгладимий відбиток!
» Найрозумніші вороги! Супротивники навчаються з неймовірною швидкістю! У групі і поодинці, з потужною зброєю і зі звичайними пістолетами, на будь-якій місцевості та в будь-який час вони змусять похвилюватися навіть досвідчених гравців. Приготуйтеся, Crysis змінить ваше уявлення про штучний інтелект!
» Солдати без бою не здаються! Всі маневри та хитрості віртуальних солдатів взяті з справжніх тактичних схем армії США! Військові діють так, як діяли б реальні бійці.
» Техніка рятує світ! В Crysis вам потрібно керувати вантажівками, танками, човнами і навіть вертольотами. Цей бій за долю людства ви не забудете ніколи!
» Ефектніше, ніж голлівудський фільм! Нове програмне ядро CryENGINE 2 творить чудеса. Найвищої якості графіка, сверхреалистичная анімація, нові спецефекти і абсолютна інтерактивність у поєднанні з чудовою режисурою встановлюють нові стандарти для індустрії комп'ютерних ігор!
» Створіть свій світ! Унікальний редактор дозволяє з легкістю моделювати власні карти як для одиночної, так і для колективної гри. Навички роботи з тривимірною графікою зовсім не обов'язкові - створити шедевр зможе кожен!
» Врятуйте світ разом з друзями! Колективний режим підтримує одночасне участь тридцяти двох гравців! Боріться на воді, землі і в повітрі разом зі своїми друзями - яскравих вражень вистачить на всіх!

Особливості RePack'a:
• За основу була взята Ліцензія.
• Ексклюзивний інсталятор.
• Версія гри 1.2.
• Вшито трейнер +5.
• Вирізаний мультіплеер / нічого не конвертовано в менший бітрейт.
• Всі шляхи реєстру збережені.
• Час установки - 10 хвилин.
• Установка додаткового пз (DirectX, Visual C++).
• Запускати з робочого столу або з ярлик в меню"Пуск".
• Автор Rip'a: Diavol | R.G. REVOLUTiON.




Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)


Скачати Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON)

Скачати Crysis (2007/PC/RUS/Rip від R.G. REVOLUTiON) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.