UAstream.Net » Російськомовні фільми » Революція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRip
Революція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRip

Інформація про фільм:
Назва: Революція - старі сценарії на новий лад
Рік випуску: 2012
Жанр: документальний
Режисер: Студія "Закон Часу"

Багато люди ставлять питання - що ж відбувається в Росії останнім часом? Дії йдуть по попередньо підготовленій і колись успішно застосованому сценарієм. У 1991 році люди також виходили на мітинги, тому що хотіли як краще. І вже точно ніхто не хотів розвалу країни.
Частина 1 - Арабська ? весна. 2011 рік почався з так званої «арабської весни» - серії заколотів в країнах Африки і Близького Сходу. З боку може здатися, що все сталося несподівано і за збігом обставин як нас запевняють у цьому провідні світові ЗМІ. Але чи так це відбувалося в реальності? Давайте подивимося, якою мірою справедливо це пояснення подій.
Частина 2 - Російська ? бунт. Задамося питанням, чи так оригінальний реалізований тепер на наших очах сценарій накачування російського бунту і чи не було подібних подій в історії Росії в минулому? Якщо почати перебирати в пам'яті історію, то в сутності відповідь на це питання лежить на поверхні, сьогоднішні дія - це фактично повна копія з подій сторічний давності, революцій 1905-1917 років. Ми бачимо, що Захід не проти в черговий раз відтворити політичний план по вирішенню «російського питання» раз і назавжди. Розглянемо ж місце і роль сучасних персонажів у цій постановці.

Випущено: Росссія
Тривалість: 01:23:12
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: HDRip
Формат: AVI
Відео: 720x400 (1.80:1), 25 fps, XviD~1314 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 790 Mb
Революція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRipРеволюція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRipРеволюція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRip

Скачать: Революция - старые сценарии на новый лад (2012) HDRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Революція - старі сценарії на новий лад (2012) HDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.