UAstream.Net » Журнали » Dream girl. Розмальовка
Dream girl. Розмальовка

Назва: Dream girl. Розмальовка
Вид-во: невід.
ISBN: 9935676767661
Стор.: 16
Формат: PDF
Розмір: 24,41 Мб

Розфарбовка стане захоплюючою розвагою для тих, хто не вміє малювати, але дуже хоче провести вечори в творчій атмосфері і втілити на папері найсміливіші фантазії.
Вона дає змогу зануритися в надзвичайний світ химерних і дивних образів, фантазій, закликає дати волю своїй уяві, і за допомогою кольорових олівців вивільнити свою енергію на папері. Дуже важко буває іноді відволіктися від рутини і турбот і відчути себе справжнім творцем! Розфарбовуючи дивовижні візерунки та чудові картинки, ви поринете в свій внутрішній світ і відкриєте нові можливості не тільки в творчості. Багато рішень прийдуть самі собою, проблеми зникнуть, настане спокій і внутрішнє умиротворення. Ця своєрідна медитація допоможе вам звільнитися від зайвих думок і досягти внутрішньої гармонії. Відкрийте для себе світ мрій! Малюйте з натхненням!
Dream girl. Розмальовка
Download:
Скачати Dream girl. Розмальовка скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.