UAstream.Net » Російськомовні фільми » Самий п'яний округ у світі / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб)
Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб)


Інформація про фільм
Назва: Самий п'яний округ у світі
Оригінальна назва: Lawless
Дата виходу: 2012
Жанр: Пригодницький, Драма, Кримінал
Режисер: Джон Хіллкоут
У ролях: Шайа ЛаБаф, Том Харді, Гарі Олдман, Джессіка Честейн, Гай Пірс, Міа Васіковська, Дейн ДеХаан, Ноа Тейлор, Джейсон Кларк, Ллю Темпл, Білл Кэмп, Брюс Маккіннон, Ерік Менденхолл, Рэндолл Френкс, Кріс МакГарри, Вільям Дж. Харрісон, Алекс Ван, Рон Клінтон Сміт, Рікі Мьюз, Джоель Роджерс, Дэррил Букер, Тревор Олександр Манн, Дункан Ніколсон, Тоні Бірд, Джефф Браун, Кортні Пенні, Райлі Канторик, Йен Мазер

Опис: Дія картини розгортається на американському Півдні за часів сухого закону і Великої Депресії. У центрі сюжету - сім'я Бондурант, три брата, Джек, Форрест і Говард, які займаються забороненим у той час бізнесом, бутлегерством. Оптимістично налаштований Джек, наймолодший з братів, сподівається за допомогою бутлегерства заробити грошей і справити враження на свою дівчину Берту. В цей же час Форрест, навпаки, налаштований дуже похмуро, він мовчазний і підозріла, а Говарду до того ж часто доводиться мати справу з ворогами незаконного сімейного бізнесу, в особі яких виступають корумповані місцеві поліцейські.

Країна:
Кінокомпанія: Annapurna Pictures, Benaroya Pictures, Blum Hanson Allen Films, Pie Films Inc., Red Wagon Productions
Тривалість: 01:55:45
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб) Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб) Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб) Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб) Самый пьяный округ в мире / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб)


Файл
Якість: BDRip 1080p
Формат файлу: AVI
Відео: XviD, 2023 kbps, 720x304, 23.976fps
Аудіо: 48.0 Кгц, AC3, 6 ch, 448 kbps
Розмір: 2,01 Gb

Скачати Самий п'яний округ у світі / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб)

Скачати Самий п'яний округ у світі / Lawless (2012/BDRip/2,01Гб) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.