UAstream.Net » Книги » Нікола Тесла повелитель всесвіту
Нікола Тесла повелитель всесвіту

Нікола Тесла повелитель всесвіту | 7 Mb

Рік випуску: 2008
Автор: Сейфер Марк
Жанр: Фізика, електротехніка, біографія
Видавництво: "Яуза", "Ексмо". Москва
Серія: Розкриті таємниці
ISBN: 978-5-699-23746-3
Формат: PDF
Якість: OCR без помилок
Мова: Російська (Переклад з англ. Є. Мойсеєвої)
Кількість сторінок: 258 (в книжковому варіанті було 623)

Нікола Тесла народився в середині XIX століття в маленькому югославської селі. Все його життя - життя генія і відлюдника - настільки вражає уяву, що його вважали прибульцем з іншої планети.


Тесла з легкістю ступив на 100 років вперед, спровокувавши найголовнішу технічну революцію. Він винайшов індукційний мотор, лампи денного світла і бездротовий зв'язок, думаючи, що працює на благо, - снаряди з дистанційним управлінням, літальний апарат вертикального зльоту і лазерна зброя. Могутність його було настільки велике, що навіть падіння Тунгуського метеорита досі вважається справою його рук. Тесла був упевнений, що рентгенівські промені можна використовувати не тільки в медицині, а при бажанні можна розколоти Землю за допомогою резонансу ...
Лікарі ще не встигли констатувати його смерть, а агенти ФБР вже виносили опечатані коробки з документами, кресленнями, зразками неймовірних машин і лише бог знає, з чим ще. Все це згинуло в підвалах секретного відомства.
Хто знає, яким був би наш світ, здійсни Тесла хоча б половину своїх грандіозних проектів


Download
Скачати Нікола Тесла повелитель всесвіту скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.