UAstream.Net » Ігри » DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)
DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)

Інформація про гру
Назва: DmC Devil May Cry
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Ninja Theory
Издатель: Capcom / 1C-СофтКлаб
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: Вшита (Reloaded)
Розмір: 5.23 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Будучи переказом історії становлення особистості Данте, переложенным на сучасну дійсність, DmC Devil May Cry™ зберіг стильну постановку, гнучку систему бою і самовпевненого головного героя, які були визначальними рисами цієї культової серії ігор, а також привніс дещицю похмурості і жорстокості. Данте в DmC - юнак, який не визнає чужий авторитет, так і все суспільство в цілому. Данте знає: він не людина, але і не з тієї нечисті, яка терзала його впродовж усього життя. Затиснутий між світів, він відчуває себе ізгоєм. Завдяки своєму братові-близнюка Вергилию, лідеру опозиційної групи «Орден», Данте пізнає, що означає бути нащадком біса і ангела. Це роздвоєння особистості істотно впливає на ігрову механіку, даючи Данте можливість користуватися здібностями обох сторін у будь-який момент, на льоту перевоплощая клинок Бунтівник, міняє як бій, так і пересування.

DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP(SP3) / Vista(SP2) / 7(SP1) / 8
Процесор: Intel® Core™2 Quad з тактовою частотою 2,7 ГГц або краще, AMD Phenom™II X4 з тактовою частотою 3 ГГц або краще
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: NVIDIA® GeForce® 8800GTS або краще, ATI Radeon™ HD 3850 або краще
Вільне місце на ЖД: 10 Гб

Особливості гри:
» Выживите в Лімбо - місто Лімбо є живою істотою, спраглим погубити Данте. Світ буде змінюватися прямо на очах і намагатися перешкодити або навіть знищити Данте. Нашому героєві доведеться опанувати злими силами, щоб змінити світ Лімбо по своєму смаку, при цьому відточуючи янгольські навички, щоб просуватися в цій ворожою искрученной середовищі.
» Хто такий Данте? - розслідуйте історію становлення особистості Данте в новому переказі, занурившись в захоплюючий сюжет, де знайшлося місце як абсолютно новими персонажами, так і старим знайомим, таким як Вергілій, братові-близнюка Данте.
» Нестримне дійство - напружений і легендарне поєднання бою з холодним і вогнепальною зброєю повернеться і буде розширено ангельськими і демонічними здібностями і різновидами зброї, створеними з тією лише метою, щоб загнати всю нечисть назад у пекло з особливим цинізмом і франтівством.
» Неперевершена вартість виробництва - студія Ninja Theory скористалася останніми досягненнями в технології захоплення акторської гри, щоб досягти того рівня опрацювання персонажів, подачі сюжету і відеовставок, який чудово доповнить висококласну бойову частину DmC

Особливості RePack'a:
• Нічого не вирізане / не перетворено
• Опициональная встановлення/оновлення додаткового програмного забезпечення
• Microsoft DirectX
• Microsoft Visual C++
• Час установки 15-20 хвилин
Вшите і активовано DLC:
» Custom Pack - Додає в гру три костюми для головного персонажа: Classic Dante, Dark Dante і Neo Dante.
» Bone Weapons Pack - В даному пакеті зброю Данте виконано так, немов зроблено з кісток. Також гравець отримує здатність «Кульовий комбайн» - з його допомогою зброю і вміння Данте поліпшуються швидше.
» Golden Weapons Pack - В даному пакеті зброю Данте повністю складається із золота. Також гравець отримує здатність «Речовий пошуковик» - з його допомогою Данте буде простіше шукати приховані предмети.

Запис на 2xDVD5:
• Setup_DMC.exe, disk1_1.bin, disk1_2.bin, disk1_3.bin, autorun.inf
• disk2_1.bin, disk2_2.bin




DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)


Скачати DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games)

Скачати DmC Devil May Cry [+3 DLC] (2013/PC/RUS/RePack by R.G. Games) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.