UAstream.Net » Книги » Страви народів світу - Здобнов О.
Страви народів світу - Здобнов О.

Назва: Страви народів світу (Книга 1)
Укладач: Здобнов О.
ISBN: 5-11-004429-5
Вид-во: К. : «Вища школа»
Рік: 1994
К-ть стор.: 311
Формат: pdf
Розмір: 106,32 Мб
Мова: українська

Кожна кухня має свої традиційні рецепти з неповторними смаками. У цій книзі надруковані рецепти і технології приготування найпоширеніших страв національних кухонь різних країн світу: англійської, болгарської, єврейської, італійської, китайської, німецької, польської, угорської, чеської та ін. кухонь ряду країн; розглянуто властиві кожній національній кухні поєднання продуктів, методи і способи їх обробки.
Кожна кухня містить рецептури закусок, супів, соусів, страв з овочів, риби, м'яса, яєць, борошна, круп, а також солодких ласощів та десертів.
Книга цікава кулінарам та учням професійно-технічних училищ, де готують фахівців для системи харчування, широкому загалу читацької аудиторії.
Страви народів світу - Здобнов О. Страви народів світу - Здобнов О. Страви народів світу - Здобнов О. Страви народів світу - Здобнов О.
d o w n l o a d:
Скачати Страви народів світу - Здобнов О. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.