UAstream.Net » Мультфільми » Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS)
Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS)

Ральф - другорядне персонаж восьмибитовой комп'ютерної гри, і йому набридло перебувати в тіні головного героя, майстри на всі руки Фелікса, який завжди виникає, щоб «виправити» ситуацію!
Після 10 років чесної роботи в ролі лиходія, протягом яких всі похвали випадали на долю Фелікса, Ральф більше не хоче бути поганим. Він вирішує відправитися в подорож по аркадним ігор різних жанрів, щоб довести всім, що і він теж може бути героєм. На власному шляху Ральф зустрічає героїв різних ігор - холоднокровну сержанта Калхун з гри Hero's Duty, що оберігає планету від навали інопланетних загарбників, і солодку на вигляд, але гостру на язичок Ласуна фон Дю, чиє існування в гоночному симуляторі Sugar Rush раптово виявляється під загрозою. Нарешті Ральфу випадає шанс показати, що він вміє не лише руйнувати!

Назва: Ральф
Оригінальна назва: Wreck-It Ralph
: 2012
Жанр: Мультфільм, дитяче, сімейне
Випущено: США, Walt Disney Animation Studios
Режисер: Річ Мур
У ролях: Джон Сі Райлі, Джек МакБрайер, Джейн Лінч, Сара Сілверман, Брендон Т. Джексон, Стефані Скотт, Скотт Менвилль, Скайлар Эстин, Джек Эйнджел, Джеми Елман, Джералд С. Ріверз

Кинопоиск: 8.082 6441
IMDB: 8.10 (28 863)

Файл:
Формат: avi
Якість: TS
Відео: XviD, 1942 Кбіт/с, 720x304
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с

Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS) Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS) Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS) Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS)

Розмір: 1.36 ГБ
Тривалість: 01:33:57
Переклад: Дубльований

Скачати Ральф / Wreck-It Ralph (2012/TS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.