UAstream.Net » Ігри » Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)
Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)

Розбивка на [2хDVD5] [/color=#CC0000]RePack by Afd

Інформація про гру
Назва: Devil May Cry
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Action / 3D
Розробник: Ninja Theory
Издатель: Capcom
Платформа: PS3

Тип видання: RePack
Прошивка: CFW 3.55 / CFW 4.30
Код диска: NPUB-30830
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Тип перекладу: Текст
Розмір: 6.27 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Данте з'явився в новому вигляді - замість блондина в червоному плащі гравцям належить виступити в ролі брюнета. Герой рано став сиротою, тому йому довелося провести своє дитинство в дитячих будинках і виправних установах. Протягом усього часу його оточували демони, в результаті чого він зненавидів цих тварин, і тепер його головна мета - поквитатися з ними.

Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)

Особливості гри:
» Стильно. У Данте поєднуються ангельська і демонічна боку, і кожна наділяє його особливими здібностями. Комбінуючи «темні і світлі» прийоми, належить виконувати запаморочливі комбо на землі і в повітрі.
» Впізнати. DmC Devil May Cry відкриває нову главу - ранні роки Данте. Прийміть участь в захоплюючі пригоди, разом з Данте вирушайте в дорогу, на якому вам належить по-новому поглянути на вже знайомих персонажів, а також зустріти нових. Над грою працювали не тільки співробітники Ninja Theory, але і представники Capcom, які брали участь у створенні попередніх частин серії. І хоча вас чекає абсолютно новий DmC, він пронизаний духом вже знайомих пригод Данте.
» Динамічно. Бойова система DmC заснована на поєднанні атак холодним і вогнепальною зброєю, вражаючих комбо і використанні суперсил. Але найголовніше в Devil May Cry - стиль, краса і видовищність бою.
» Сучасно. При створенні DmC Devil May Cry використовувалися найсучасніші технології - вас чекають чудова графіка і неймовірний кінематографічний коктейль з яскравих персонажів, захоплюючого сюжету і, звичайно, ураганних сутичок з демонами.

Особливості RePack'a:
Нічого не перетворено
• Видалені всі мови крім Російської та Англійської
• Вшито додатковий контент:
» Пакет Зброї "Самурай"
• Запуск через іконку в XMB (Без менеджера)
• Установка розбита на 2 DVD5
• RePacked by Afd

F.A.Q по установці:





Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)


Скачати Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack)

Скачати Devil May Cry (2013/PS3/RUS/ENG/PAL/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.