UAstream.Net » Російськомовні фільми » Псевдонім Албанець - 4 (2012/SATRip)
Псевдоним Албанец - 4  (2012/SATRip)

Албанець - таке ім'я носить майор Олександр Воронков. Свій псевдонім він взяв у пам'ять про одного Віктора Албанцеве, роль якого виконував трагічно загинув Олександр Дедюшко.
Воронков продовжує справу бойового товариша, і в новенькому сезоні його чекає зіткнення з міжнародними терористами, а також мафією, яка займається розповсюдженням контрафактних фармацевтичних препаратів. Чекає Албанці і справа честі: розслідування вбивства фронтового товариша, замаскованого під суїцид. А також - спецоперація особистого характеру: дружина Воронкова Олена стане заручницею бандитов.Это далеко не всі тести, які спадуть на частку Албанця в новенькому сезоне.Удастся чи йому обчислити вбивць одного, запобігти розповсюдження контрафактних препаратів, зупинити банду міжнародний терористів, а заодно вирішити особисті проблеми?

Назва: Псевдонім Албанець - 4
: 2012
Жанр: Бойовик, пригоди, серіали
Випущено: Росія, НТВ, Кінокомпанія "Фабула"
Режисер: Олексій Карелін
У ролях: Олег Штефанко, Максим Дрозд, Лариса Маршалова, Сергій Паршин, Наталя Бортникова, Євгена Ігумнова, Михайло Водзуми, Юрій Цурило

Кинопоиск: 6.433 30

Файл:
Формат: avi
Якість: SATRip
Відео: DivX, XviD, ~ 1545 Кбіт/с, 704x400, 720x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с

Псевдоним Албанец - 4  (2012/SATRip) Псевдоним Албанец - 4  (2012/SATRip) Псевдоним Албанец - 4  (2012/SATRip) Псевдоним Албанец - 4  (2012/SATRip)

Розмір: 2.11 ГБ
Тривалість: 4 x ~ 00:45:00
Мова: Російська
Додана інформація для відновлення: 5%

Скачати Псевдонім Албанець - 4 (2012/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.