UAstream.Net » Російськомовні фільми » Убивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRip
Убивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Убивчі кадри
Оригінальна назва: Killer shots
Рік випуску: 2011
Жанр: документальний
Режисер: Todd Hermann

Оператор Енді Касагранде роблячий фільми про дику природу, майже готовий на все, лише б зняти з дуже близької відстані найбільш небезпечних хижаків планети. Його задача проста: помістити інноваційні камери до самого процесу полювання і показати зуби і тактику, завдяки яким ці хижаки стали майстерними вбивцями.
Отримавши можливість користуватися найсучаснішою кіно і фото апаратурою нічного бачення, а також камер сповільненої зйомки, Енді робить все можливе, щоб вийшов самий убивчий кадр хижака. У прибережних водах Південної Африки він проводить зйомки своїх улюблених хижаків - великих білих акул. На просторах Серенгеті ви зможете спостерігати за полюванням львів і гепардів, своїми власними очима переконуючись в хитрості цих звірів і приреченості їх жертв, яким не вдається піти від їх гострих зубів. Заради одного рідкісного знімка самого великого хижака на землі - легендарного білого ведмедя, вам, разом з Енді, доведеться пробиратися крижаним просторах Арктики.

Випущено: США, National Geographic
Тривалість: 3x ~ 44 хв.
Переклад: Професійний (одноголосый)

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 720x480 (1.50:1), 25 fps, H.264 ~1982 kbps
Аудіо: 44.100 kHz, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 1,44 Гб

Убивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRipУбивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRipУбивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRip

Скачать: Убийственные кадры / Killer shots /3 серии из 3/ (2011) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Убивчі кадри / Killer shots /3 серії з 3/ (2011) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.