UAstream.Net » Ігри » [PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)
[PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)

Переклад портований з версії для X-Box360 by Thief1987

Інформація про гру
Назва: Brutal Legend
Дата виходу гри: 2009
Жанр: Action / 3D / Trash
Розробник: Double Fine Productions
Издатель: EA Games
Платформа: PS3

Тип видання: Піратка
Прошивка: 3.41 / 3.55
Код диска: BLES00562
Мова інтерфейсу: Російська
Тип перекладу: Текст
Розмір: 7.28 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Brutal Legend оповідає про рокере по імені Едді Ріггс, який є «кращим помічником на світі в організації рок-концертів». Ось тільки з музикантами головному героєві, на жаль, не везе.

Гра починається в ніч концерту рок-групи. Через необережність одного з музикантів руйнуються декорації, що ранить Едді і кров з рани потрапляє на пряжку його ременя, яка насправді є амулетом Ормагодена, «Вогненної тварини, сжигателя неба і винищувача древнього миру».

Прокинувся Ормагоден телепортується Едді в паралельний світ, навіяний скандинавської міфології і хеві-металом, в якому люди були поневолені демонами. Пізніше Едді дізнається, що цей світ був створений древньої раси Титанів, що залишила після себе численні реліктові пам'ятники та приписи для їх використання наступним поколінням. Проте ні люди, ні демони не можуть їх прочитати. І тільки Едді, завдяки своїм організаторським здібностям, може зрозуміти їх призначення. Тільки він здатний звільнити людську расу від чіпких лап інфернальних тварюк.




[PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)[PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)[PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)


[Скачати PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS)

Скачати [PS3] Brutal Legend (2009/FULL/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.