UAstream.Net » Мультфільми » Том і Джеррі: Тремти, Вусатий! / Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (2006) DVDRip/РОС
Том і Джеррі: Тремти, Вусатий! / Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (2006) DVDRip/РОС

Том і Джеррі: Тремти, Вусатий!
2006 | Жанр: Мультфільм | 01:08:34 | РОС | AVI(XviD) | 1.37 GB

Цю хуліганську подорож затіяв Том, коли вирушив у плавання на невибагливому човні за найвідомішим і жахливим піратом морів Капітаном Редом.Статут драїти палубу, Том думає, що успіх змінив йому, але тут несподівано спливає містична пляшка, в якій зберігається карта скарбів. Мрія Тома знайти скарб і забрати його собі, схоже, нездійсненна - у пляшці, окрім карти, виявилося мишеня Джері.Бідний маленький Джеррі був вартовим карти, а тепер у нього на хвості жадібний кіт. Чи доведеться Джеррі віддати скарб? Чи потрапить Том першим на острів?Гонка почалася, а Тому й Джеррі потрібно бути разом, щоб пробратися через мавп, що атакують кокосами, обійти гігантського восьминога, а також перехитрити піратів, і знайти, нарешті заховані скарби!
Том і Джеррі: Тремти, Вусатий! / Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (2006) DVDRip/РОСТом і Джеррі: Тремти, Вусатий! / Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (2006) DVDRip/РОС

Download
Скачати Том і Джеррі: Тремти, Вусатий! / Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers (2006) DVDRip/РОС скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.