UAstream.Net » Російськомовні фільми » Генії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRip
Генії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Генії та Лиходії. Чарлі Чаплін
Рік випуску: 2009
Жанр: документальний
Режисер: Ольга Арлаускас, Микита Тихонов-Рау

Нам тільки здається, що ми всі знаємо про Чаплине, більшість з нас вважає, що він ось такий самородок. Він на рівних спілкувався з кращими умами епохи, але ніхто не міг припустити, що це дотепний, спритний в манерах ерудит, ріс в убогості і не закінчив навіть початкової школи.
Життя Чарлі Чапліна починалася райдужно. Родина жила у красивому будинку в центрі Лондона. Мама була артисткою вар'єте - вона чудово співала і танцювала. Чарлі з братом Сіднеєм пишалися нею, і життя здавалося святом. Одного разу Чарлі стояв за лаштунками і слухав мамине виступ. Раптом на самій високій ноті вона зірвала голос і перейшла на хрип. Як не намагалася вона заспівати знову, їй це не вдавалося. Глядачі почали свистіти і прогнали її зі сцени. Директор театру, знаючи, що Чарлі музично обдарований, вивів його до глядачів. Хлопчик не розгубився і заспівав пісеньку. Яким було його здивування, коли зал не тільки принишк, але і зааплодував. На сцену полетіли монети. Це був успіх!

Випущено: россия, ТОВ "Цивілізація НЄО"
Тривалість: 00:25:31
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 720x576 (1.25:1), 25.000 fps, XviD~1309 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 264 Mb

Генії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRipГенії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRipГенії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRip

Скачать: Гении и Злодеи. Чарли Чаплин (2009) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Генії та Лиходії. Чарлі Чаплін (2009) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.