UAstream.Net » Програми » USDownloader 1.3.5.9.15.12.2012 Portable
USDownloader 1.3.5.9.15.12.2012 Portable


USDownloader - опублікована чергова нова версія менеджера для оптимальної швидкості завантаження різних файлів, найголовнішою перевагою програми є те, що ви можете легко зберігати на жорсткий диск дані з файлових серверів, список який дуже величезний, якщо описати детальніше то варто відзначити Letitbit, Depositfiles, RapidShare, FileFactory, MegaUpload, BigUpload, CreaFile, Turbobit, TurboShare, UploadBox, VipFile, Upload і багато інших. Всього 316 ФО!.
Особливість даної програми в тому, що вам не треба буде чекати приблизно хвилину або не багато більше, для того, що б отримати посилання з якої вже можна буде перейти безпосередньо до завантаження.

Не секрет, що на багатьох обмінниках, для того що б отримати посилання на закачування, необхідно ввести перевірочний код. У самій програмі USDownloader вбудована система оптичного розпізнавання символів (OCR). Якщо дана система справляється з розпізнаванням коду, то програма працює в повністю автоматичному режимі. Якщо ні, то програма працює в так званому напівавтоматичному режимі, тобто необхідно вручну ввести код у спеціальне вікно програми. Ось тут на допомогу приходить програма Cap, за допомогою якої вдалося зробити розпізнавання коду, там, де не впоралася вбудована система OCR. Це основна відмінність збірки від оригінальної програми.

Як користуватися програмою:
1. Завантажте останню версію програми
2. Разархівіруйте (правою кнопкою миші на скачанном файлі - отримати у поточну теку)
3. Запустіть USDownloader із зеленою іконкою - кулькою
4. Натисніть кнопку "+" на панелі головного вікна
5. Вставте посилання (або кілька посилань, віконце при цьому саме збільшиться), яку потрібно закачати і виберіть, куди зберегти файл. Натисніть "Гаразд"
6. Повторіть пункти 4 і 5 для всіх посилань
7. Натисніть "Старт" (кнопка "Плей
8. Програма буде закачувати файли

Увага!!!
") Складання рекомендується встановлювати в новий каталог, або перед копіюванням в каталог з уже встановленим USD, видалити всі каталоги/файли. Залишити можна тільки файл USDownloader.lst (список завантажень). Не можна залишати файл USDownloader.ini (налаштування програми), інакше авторозпізнавання може не працювати!!!

Зміни в 1.3.5.9 13.12.2012 версії:
* Оновлений плагін UniversalVideo.plg від Dimoniusis.
* Оновлені скрипти turbobit, filepost, xfilesharing, добавлнен скрипт anonfiles від Alex_Qwerty.
* Оновлений скрипт mirrorcreator від B3T6.
* Для тих, хто завантажує складання перший раз - обов'язково читати файл letitbit.txt, який перебуває в корені каталогу USD (USDownloader)!!!

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Англійська + Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 9.83 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити : USDownloader 1.3.5.9.1512.2012 Portable

Скачати USDownloader 1.3.5.9.15.12.2012 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.