UAstream.Net » Ігри » The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007)
The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007)
Інформація про гру:
Рік випуску: 2007
Жанр: Racing
Розробник: Eutechnyx
Видавець: Namco
Тип видання: FULL
Прошивка: 5.00 М33-6
Тип образу: CSO
Мова інтерфейсу: Англійська
Розмір: 385.36 Mb

Опис:
З настанням темряви на вулицях Едо починається інше життя. Тут збираються десятки крутих хлопців, які не представляють життя без ризику й швидкості. Їх головна пристрасть - нічні гонки, до яких допускаються лише найшвидші і найгарніші автомобілі. Плавні форми і агресивні контур хромованих красунь злагоджено доповнюють досконалий образ cекcуальних дівчат, яких перегони притягують так само, як полум'я - метеликів. У цьому світі ризикованих розваг гроші - лише формальна цінність, головною ж нагородою є повага! The Fast and the Furious - це напрямок у всесвіт розкоші, швидкості і ризику, яку раніше ви могли лише спостерігати зі сторони. Гра відкриває дороги, по яких хвацько колесили герої кінокартини «Потрійний форсаж: Токійський дріфт». Вас чекає сліпуче сяюча міріадами вогнів японська столиця, п'янкий нічний покрив, парфумерія розігрітого асфальту і в'яже рот аромат парфумів. The Fast and the Furious розчиняє в себе молодь, спраглі пригод серця, відкриваючи їм шлях до мрії.
Скрiншоти:

The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007) The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007) The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007)

Встановлення:
Підключіть PSP до комп'ютера за допомогою USB шнура.
Скопіюйте ISO / CSO образ гри в теку ISO на карті пам'яті.
Запускайте гру з меню ГРА

Завантажити:The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007)

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати The Fast And The Furious Tokyo Drift (PSP/ENG/2007) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.