UAstream.Net » Журнали » ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.)
ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.)


Назва: ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.)
Вид-во: ТОВ «Видавництво "Мамине сонечко"
Упорядник: В. Ф. Дорошенко
Рік/місяць: СВ № 6, 2015/СВ № 7, 2016
ISBN: 978-617-7057-07-8
Стор.: 36+48
Формат: pdf
Розмір: 66,40 Мб

"Героям слава!" - Розповіді для дітей про героїв фронту і тилу, збірки оповідань про воїнів, які рятують бойових товаришів, захищають країну від ворогів та знаходять нових друзів на передовій.
Ці книги – скромний внесок у вшанування вас, героїв, які захищають нашу Батьківщину. І це – найменше з того, на що заслуговують наші герої. Звичайно, оповідання у цих книжках – художні твори. Звісно, вони не зовсім збігаються в усіх деталях з реальними історіями. Та в них завжди є повага до наших героїв і захоплення їхньою боротьбою.
До збірок увійшли оповідання таких авторів: Юля Смаль, Леся Борсук-Янківська, Оксана Давидова, Анатолій Скінтей, Olena Maksymenko, Татьяна Рубан, Майя Ключова, Олена Білозерська, Зоряна Лісевич, Alla Megel та ін.
Ілюструє книжку (без моторошних картинок чи страшних подробиць війни) Христина Лукащук.
Книжечка розрахована на школярів молодшого віку.
ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.) ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.) ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.) ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.)

d o w n l o a d :


Скачати ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета). СВ - "Героям слава!" (у 2-х ч.) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.