UAstream.Net » Програми » DivX Plus 9.0 Build 1.8.9.284 + Rus
DivX Plus 9.0 Build 1.8.9.284 + Rus

DivX Plus Pro - набір кодеків і пз для обробки і відтворення відео DivX. Пакет містить кодекои (DivX, H.264, AAC, MKV), а також декодер DivX H.264 Decoder для апаратного прискорення з допомогою DXVA (DirectX Video Acceleration). Що дозволяє дивитися відео високої чіткості, не побоюючись надмірного завантаження центрального процесора. При використанні більш складних і ресурсномістких методів стиснення виходить краще стиснений файл з кращою якістю, але вимагає менше ресурсів центрального процесора - турботи перекладені на відео чіп і навіть малопотужна система (наприклад, нетбук) зможе без проблем відтворити його.

Розробники називають нову версію значний ривок вперед. Справа тут в новому DivX Plus, який побудований на основі MKV і є повністю безкоштовним. В якості основи для формату DivX Plus HD обраний MKV. Тепер компонент DivX Converter дозволяє конвертувати відео DivX Plus HD (вихідний файл MKV/H.264) повністю безкоштовно. Варто відзначити, що звичайний DivX з вихідним файлом DivX/MPEG-4 ASP залишається, звичайно ж, як раніше платним і має 15-ти денний пробний період.

DivX Plus Codec Pack - це набір кодеків (DivX, H.264, AAC і MKV). Крім іншого, до складу пакету входить безкоштовний DivX H.264 Decoder для апаратного прискорення з допомогою DXVA (DirectX Video Acceleration), що дає можливість дивитися відео високої чіткості, майже не побоюючись надмірного завантаження процесора. Простіше кажучи, тепер, при використанні більш складних і ресурсномістких методів стиснення виходить краще стиснений файл з кращою якістю, але вимагає менше ресурсів центрального процесора - турботи перекладені на відео-чіп і навіть малопотужна система (наприклад, нетбук) зможе без проблем відтворити його.

DivX Plus Web Player - це плеєр, що використовується для перегляду DivX, AVI і MKV в веб браузері. У новій версії значно покращена продуктивність у порівнянні з попередніми версіями. Зокрема: скорочено час буферизації, оптимізовано використання ресурсів процесора, поліпшена растеризація субтитрів, поліпшена стабільність, покращена якість зображення, виправлені проблеми зі зникненням курсору миші, налагоджена взаємодія з веб-серверами по протоколу HTTP, поліпшені повідомлення про помилки, покращена обробка javascript API.

DivX Plus Codec Pack:
• Play high-quality videos with DivX Codec
• Watch DivX, AVI, MKV and MP4 videos in popular media players
• Stream MKV videos to your game console (using Windows 7)

DivX Plus Converter:
• Convert your videos to DivX or MKV in one step
• Create high definition MKV videos for free
• Backup personal DVDs with the additional MPEG-2/DVD Plug-in

DivX Plus Player:
• Play DivX, AVI, MKV, MP4 і MOV videos
• Transfer videos to your devices with DivX To Go
• Navigate your videos with greater speed and precision

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Multilanguage (русификатор від 11.2012 @RuslangXP)
Ліки: Keygen-Lz0
Розмір: 62,2 Мб

Download/Завантажити DivX Plus 9.0 Build 1.8.9.284 + Rus

Скачати DivX Plus 9.0 Build 1.8.9.284 + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.