UAstream.Net » Ігри » 3D Hunting: Hunt rare and wild animal (2010/ENG/PC)
3D Hunting: Hunt rare and wild animal
3D Hunting: Hunt rare and wild animal (2010/ENG/PC)

Іграшка, яка по-справжньому захопила ігровий простір. Один з кращих 3D симуляторів полювання на даний момент. Загальна площа ігрових локацій в грі 3D Hunting 2010 понад 25 квадратних миль, що відрізняються різноманітним ландшафтом, навколишньою природою з відмінною 3D графікою. Географічне розташування локацій простягається по всьому світу, від Північноамериканських прерій і густих лісів Європи, до спекотних і безлюдних пустель Африки. Переміняються погодні умови, плюс можливість самому налаштувати хмарність та опади у грі, зміна часу доби, денна і нічне полювання з приладами нічного бачення.
26 видів тварин, від простого оленя і кабана і до екзотичних слонів і тигрів, що відрізняються реалістичними звичками і пристрастями. Широкий вибір стрілецької зброї в грі, 16 різних луків, арбалетів, пістолетів, дробовик, карабінів, рушниць і гвинтівок з оптичним прицілом. Стріли, патронів різного калібру, прилади нічного бачення, навігатори, біноклі, різні підгодовування і манки для тварин.
Чотири режими гри: Навчання включає в себе пристрілку з різних видів мисливської зброї. Кар'єра - де ви будете починаючи з самих азов полювання робити свого героя, поступово осягаючи всі тонкощі та хитрості мисливської справи. Швидка полювання - де ви потрапляєте на випадковим чином обрану локацію і відразу приступаєте до полювання з певним набором спорядження. Виклики - режим де вам належить пройти 72 мисливські місії з різними рівнями складності і набором спорядження.

Назва: 3D Hunting (2010)
Реліз випущений: 2010
Жанр: Sport (Hunt/Fish) / 3D
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібно
Розмір файлу: 574.73 MB

Рекомендовані системні вимоги:
Windows XP(SP2)/Vista/Windows 7x64
Pentium 4 3.0 GHz or 100% compatible
1024 MB RAM
550 MB HDD free space
256 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card with pixel shader 3.0 and vertex shader 3.0
DirectX 9.0c (October 2006 or later) for Windows XP
DirectX compatible sound card
Mouse and Keyboard

Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібно
Розмір файлу: 574.73 MB

Скачати 3D Hunting: Hunt rare and wild animal (2010/ENG/PC)
Скачати 3D Hunting: Hunt rare and wild animal (2010/ENG/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.