UAstream.Net » Програми » Atlantis Word Processor 1.6.5.10 Final
Atlantis Word Processor 1.6.5.10 Final

Atlantis Word Processor - це потужний текстовий редактор, альтернатива Microsoft Word, з дуже схожою на нього інтерфейсом. Компактний, швидкий, але в теж час потужний і ефективний, Atlantis Word Processor буде прекрасним помічником для широкого спектру завдань, пов'язаних з обробкою тексту - від простого до складного. Не має значення Ви новачок або просунутий користувач, у програму включені всі необхідні інструменти для створення професійних документів.

Компактний, швидко завантажується, але досить потужний і ефективний інструмент для реботы з текстом. Програма Atlantis - це ідеальне рішення як для простий, так і для складної текстообработки.
Неважливо, ви новачок або просунутий користувач - текстовий процесор Atlantis має всі інструменти, які можуть вам знадобитися для створення високопрофесійних документів. За допомогою оригінальної і практичною Панелі Керування ви зможете створювати і управляти всіма компонентами складних документів з надзвичайною легкістю: секції, поля, верхні і нижні колонтитули, газетні колонки, списки з буллетами і нумерацією, стилі, закладки, виноски і пояснення і т.п.

Програма володіє властивостями резервного збереження файлів, що дозволить вам працювати в складних умовах. Особисті документи можна закодувати і убезпечити: ви можете зберегти їх в спеціальний формат COD з допомогою потужної технології 256-бітної кодування.
Опції Atlantis Автозаміна і Spellcheck-As-You-Type мають унікальну допомогу при наборі тексту, а Atlantis Power Type істотно спрощує процес текстообработки.
Інтерфейс Atlantis повністю настроюється: меню панелі інструментів, гарячі клавіші, кольори та звуки підлаштовуються під ваші потреби. Відкрийте для себе ці, а також багато інші переваги.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: keygen-BRD
Розмір: 3,3 Мб

Download/Завантажити Atlantis Word Processor 1.6.5.10 Final

Скачати Atlantis Word Processor 1.6.5.10 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.