UAstream.Net » Програми » AnvSoft Photo Flash Maker Pro 5.52 + Rus
AnvSoft Photo Flash Maker Pro 5.52 + Rus

AnvSoft Photo Flash Maker - програма для створення анімованих слайдшоу з супроводом з вашої улюбленої музики. Програма допоможе оживити фотографії, додати до них анімацію на зразок падаючого снігу і зробити рамки, якщо ви того забажаєте. В результаті ви отримаєте файл формату флеш-анімації SWF, який можна переглянути у браузері або завантажити в Інтернет, щоб поділитися ним з друзями. Програма має велику кількість налаштувань і параметрів, однак має інтуїтивно зрозумілими майстрами, які роблять її освоєння гранично простим.

With Photo Flash Maker, you can create розкішний photo flash slideshows in SWF format for watching on computer, burn the auto-run flash photo album gift to CD/DVD, build a web образу with amazing flash slideshows with dynamic SWF + HTML + XML files, or upload the slideshows to our free web album Go2Album, and then embed the slideshows to MySpace, Blogger, Friendster and many other social websites.

Основні можливості:
- Додає фотографії і музику
Фото Flash Maker підтримує JPG, TIFF, BMP і PNG файли. Ви також можете додати фонову музику у форматі MP3, WMA і WAV файлів або безпосередньо вирізати і вставляти аудіо треки з компакт-диска.
- Вибір шаблонів Flash
Є десятки готових до використання шаблонів Flash на вибір. Кожен шаблон може бути налаштований так, що ви можете легко створити саме те, що ви хочете.
- Експорт Flash слайд-шоу
Фото слайд-шоу можуть бути експортовані в якості самостійних SWF файлів або XML-Driven Flash слайд-шоу. Програма також може записувати Flash слайд-шоу на CD/DVD.
- Впроваджувати і ділитися
Створені Flash слайд-шоу можуть бути опубліковані на веб сайти з простим кодом HTML. Слайди також може бути вбудовані в MySpace, Blogger і на багатьох інших соціальних сайтах.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська + русификатор
Ліки: Keymaker-DVT
Розмір: 31,4 Мб

Download/Завантажити AnvSoft Photo Flash Maker Pro 5.52 + Rus

Скачати AnvSoft Photo Flash Maker Pro 5.52 + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.