UAstream.Net » Програми » SoftMaker Office Professional 2012 rev 675 Multilanguage Portable
SoftMaker Office Professional 2012 rev 675 Multilanguage Portable


SoftMaker Office Professional 2012 rev 675 Multilanguage Portable - вибрати 2012 Офіс SoftMaker office suite і ви отримаєте роботу, за менший час і з кращими результатами SoftMaker управління читає та пише Microsoft Word, Excel і PowerPoint.

Сумісний з Microsoft Office 2010, 2007, 2003 і більше:
Для Office бути корисними, він повинен бути сумісний з Microsoft Word, Excel і PowerPoint - як у старих форматах DOC, XLS, PPT і нових форматів, DOCX, XLSX і PPTX, були введені з Microsoft Office 2007 і 2010.

SoftMaker управління 2012 проходить цей тест з квітами повітряних: він читає та пише не тільки старі формати Microsoft плавно, але робить те ж саме точне роботу з DOCX, XLSX і PPTX файлів, теж. Ви не знайдете будь-які office suite, який візуалізує Microsoft Office файли як SoftMaker управління 2012 сумлінно.

Швидкий, потужний, надійний.
Офіс SoftMaker універсальна: вона дозволяє працювати з файлами повсякденному office швидко, але і допомагає вам створити довгі документи і легко дизайн листівки або брошурі. Завдяки її великий репертуар функцій він обробляє всі завдання управління, але зберігає в собі простоту використання, що Офіс SoftMaker славиться. Швидко отримати виконати навіть найскладніші завдання.

Теж допомагає з документів іноземними мовами.
SoftMaker управління дозволяє створювати і редагувати документи на мовах всіх країн світу, навіть іврит та арабська, які пишуться справа наліво. Перевірка орфографії-fly доступний на 20 мовах, автоматичної розстановки переносів у більш ніж 30.

Ексклюзивний додаток до SoftMaker Office Professional 2012 є його чотири Берлитц словники, які дозволяють вам шукати переклади з/на англійський, німецький, англійська/французська, Англійська та англійська/Іспанська/італійська.

Електронної пошти, контакти, календарі:
SoftMaker eM клієнта - абсолютно нова функція в SoftMaker Office Professional 2012 це SoftMaker eM клієнта. Він робить те, що Microsoft Outlook, але краще: він управляє повідомлень електронної пошти, контактів, завдань і призначень - як локально, так і з використанням стандартних Інтернет-технологій.

SoftMaker Office професійний додає важливі додаткові можливості:
три ліцензії в поле
-TextMaker 2012
- PlanMaker 2012
-SoftMaker презентацій 2012
- BasicMaker 2012
-SoftMaker eM клієнта
чотири Берлитц словники

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Multilanguage
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 179,5 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити : SoftMaker Office Professional 2012 rev 675 Multilanguage Portable

Скачати SoftMaker Office Professional 2012 rev 675 Multilanguage Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.