UAstream.Net » Ігри » Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack)
Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack)

Інформація про гру:
Назва: Far Cry 3 Deluxe Edition
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Ubisoft Montreal, Massive Entertainment and Ubisoft Shanghai
Видавництво: Ubisoft
Тип видання: Repack
Версія гри: 1.02
Платформа: PC
Рік виходу: 2012
Мова інтерфейсу: Українська (ukr)
Мова озвучення: Українська (ukr)
Активація|реєстраційний код: Вшите (RELOADED)
Розмір: 4.42 GB (додано 5% інформації для відновлення)

У місці, куди ще не дісталася цивілізація, знаходиться острів, де правлять жорстокість і беззаконня. Саме сюди вас доля закидає, саме тут ви опиняєтеся втягнутим в криваву війну між спятившими завойовниками і тубільними племенами. Щоб вижити і втекти з цього острова, вам доведеться пройти крізь вогонь і воду. Розкрийте найстрашніші таємниці цього місця і дати відсіч ворогові; імпровізуйте і користуйтеся оточенням, щоб створити собі перевагу в бою; перехитрити божевільних і безжалісних місцевих мешканців. Остерігайтеся краси і таємниць цього божевільного острова... На вашій стороні повинна бути не тільки успіх, якщо ви хочете втекти звідси живим.

Особливості гри:
- ШУТЕР ВІД ПЕРШОЇ ОСОБИ З ВІДКРИТИМ СВІТОМ - Створіть собі власну пригоду. Виберіть свою зброю, вміння і те, звідки ви почнете завдання. Не має значення, чи любите ви стріляти в усе, що рухається, тихо усувати супротивників по одному або розбиратися з ними на певній відстані - ви зможете грати так, як саме ви хочете.

- ОСТРІВ НЕБЕЗПЕК І ВІДКРИТТІВ - Застидайтесь цілий острів, на якому знайшлося місце як гірських ланцюгів і болотистих рівнин, так і пляжів з білосніжним піском. Знаходите реліквії, шукайте на екзотичних тварин, грайте в міні-ігри і подорожуйте по землі, воді або повітрю. Побудуйте собі шлях через міста, храми і річкові зміцнення цього острова!

- РОЗКРИЙТЕ що запам'ятовується ІСТОРІЮ І БОЖЕВІЛЬНИХ ПЕРСОНАЖІВ - Пориньте в темну сторону людської природи познайомтеся з харизматичними персонажами, яких придумав лауреат премії Гільдії сценаристів.

- ГРАЙТЕ З ДРУЗЯМИ В ПОВНОЦІННОЇ КООПЕРАТИВНОЇ КАМПАНІЇ - Грайте через Інтернет або за одним комп'ютером в кампанію для чотирьох гравців, де вам доведеться викластися на всі сто і працювати разом, щоб отримати перемогу. Погляньте на острів очима норовливої команди і допоможіть їй вижити в її власній боротьбі.

- ІНШЕ ПОКОЛІННЯ БАГАТОКОРИСТУВАЦЬКОЇ ГРИ - Інноваційна система нагород і командної гри в мультіплеере. Щоб підвищити рівень, гравці повинні допомагати один одному бойовими кличами, відроджувати товаришів по команді і викликати знаряддя підтримки. Після кожного бою у гравці можуть покарати суперників або показати милосердя, вибравши один з багатьох способів з інтерактивними роликами.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ РЕДАКТОР КАРТ, ЩОБ СТВОРЮВАТИ І ВИКОРИСТОВУВАТИ НОВИЙ КОНТЕНТ - Потужний і зручний у використанні редактор карт Far Cry® повернувся з новими та поліпшеними можливостями. Спільнота творців карт забезпечує постійний потік абсолютно нового контенту, кращий з якого бачить весь світ. За допомогою вбудованих інструментів, ви теж зможете легко і просто створювати чудові карти.

ПЕРЕДОВІ ГРАФІКА І ГЕЙМПЛЕЙ - Far Cry® 3 розробляється дизайнерами світового рівня, які подарували вам визнані критиками ігри, такі як assassin's Creed® 2, Assassin's Creed® Brotherhood і World in Conflict®.

Зміни у версії 1.02:
-Виправлення у командній грі-
* Змагальний режим:
- Виправлені помилки, при яких на користувальницькі карти могли грати більше 8 гравців.
* Редактор карт:
- Виправлено падіння, якщо ім'я користувача в ОС містило нелатинські символи.
-Виправлення в одиночній грі-
* Виправлені кнопки "Переглянути список лідерів" і "Синхронізувати" на глобальній карті.
* Підвищена стабільність ігри при виході на робочий стіл.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8
- Процесор: Intel®®Core 2 Duo E6700 @ 2.6 ГГц або краще, AMD Athlon™™64 X2 6000+ @ 3.0 ГГц або краще.
- Оперативна пам'ять: 2 ГБ для Windows XP / 4 ГБ для Windows Vista, Windows 7 / 8
- Відео-карта: 512 МБ NVidia™ 8800 або краще, AMD™ HD 2900 або краще
- Аудіо-карта: сумісна з DirectX 9.0c
- Вільне місце на диску: 8 GB

Особливості Repacka:
- За основу була взята Ліцензія
- Вирізаний ігровий редактор
- Нічого не перетворено
- Вшиті DLC: "Deluxe Edition"
- Вшито DLC Unlocker версії 1.02
- Версія гри 1.02
- Repack by Martin

Установка:
1. Запустити setup.exe
2. Встановити дотримуючись інструкції
3. Грати (запускається з робочого столу)


Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack) Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack) Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack) Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack) Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack)

Завантажити гру: Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack)
Скачати Far Cry 3 Deluxe Edition (2012/RUS/Repack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.