UAstream.Net » Вітчизняні фільми » П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)
П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)

Назва: П'ята група крові - Все 16 серий
Рік виходу: 2011
Жанр: Мелодрама
Режисер: Олександр Горновський
У ролях: Серафима Огарьова, Шаміль Хаматов, Яна Єсипович, Дмитро Паламарчук, Анастасія Сметаніна, Ганна Ареф'єва, Роман Ладнев, Тамара Абросимова, Михайло Трясоруков, Олеся Бережна, Троянда Хайрулліна, Ігор Лизенгевич, Наталя Акімова, Валентин Савельєв, Кіра Крейлис-Петрова, Олександр Нестеров, Степан Бекетов, Філіп Дячков, Злата Ільченко, Дмитро Мазуров, Максим Меркулов, Віктор Выбриенко, Рина Гришина, Ганна Штейн

Перед Вами серіал «П'ята група крові». У середині 60-х років минулого століття, коли головні герої цієї історії Руслан і Анфіса навіть не задумавались, що скоро в їх житті трапляться великі зміни, і у них на світ з'явиться дочка по імені Дінка, якій судилося вирости і стати дуже неординарною сильною людиною. На її частку дістанеться багато випробувань. Зустрічі й розставання, народження власних дітей, пошук справжнього щастя - це і буде сюжетом захоплюючого життєвого романа, дія прикінцевих сцен якого відбувається в наші дні.

П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)


Випущено: Росія, ТОВ "Студія "Панорама", ТОВ "Форвард-Фільм"
Тривалість: 16 х ~ 00:43:15
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1311 Кбіт/с, 704x384
Аудіо: MP3, 2 ch, 192 Кбіт/с
Розмір файлу: 7.28 ГБ

Скачати П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip)
Скачати П'ята група крові - Все 16 серий (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.