UAstream.Net » Вітчизняні фільми » Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)
Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)

Назва: Класні мужики - Все 8 серій
Рік виходу: 2010
Жанр: Лірична комедія
Режисер: Олег Фомін
У ролях: Світлана Іванова, Володимир Ільїн, Олександр Феклістов, Ксенія Буравская, Олексій Воробйов, Євген Пронін, Олег Фомін, Людмила Артемьєва, Луїза Мосендз, Галина Польських, Володимир Долинський, Марія Кожевникова, Роман Мадянов, Михайло Єфремов, Олена Амінова, Дарина Любшина, Дмитро Горевой, Євгенія Дмитрієва, Ганна Старцева, Михайло Євланов

Перед Вами російський серіал «Класні мужики». Це історія про двох живуть вже довгий час разом колишньому драматурга Міккі і коли-те знаменитого музиканта Ніки. Михайло Желяев і Микола Аркадійович Подражанский. Живуть вони за містом у великому дерев'яному будинку в чеховському стилі. Зелений змій і життєві невдачі зробили з них майже занепалих людей, залишили їх без сімей, щастя, популярності та колишніх гонорарів.

Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)


Випущено: Росія, «KoBura Film» за замовленням телеканалу «Росія-1»
Тривалість: 8 x ~ 00:42:20
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1200 Кбіт/с, 704x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір файлу: 3.18 ГБ

Скачати Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip)
Скачати Класні мужики - Все 8 серій (2010/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.