UAstream.Net » Програми » AKVIS Coloriage 9.0.1044.9177
AKVIS Coloriage 9.0.1044.9177

AKVIS Coloriage - програма для розфарбовування чорно-білих фотографій і заміни кольору на кольорових зображеннях. Coloriage простий і зрозумілий, як дитяча книжка-розфарбування (сама назва програми - "колорьяж" - в перекладі з французького означає "розфарбовування", "розфарбування. Програма дуже проста у використанні, не вимагає особливих зусиль, перетворює роботу в гру, ") захоплюючи і надихаючи. Основне завдання - поділ областей і вибір кольорів. Досить декількома штрихами позначити об'єкти для перефарбування і запустити розрахунок. Coloriage розпізнає кордону і барвить зображення, накладаючи кольору з урахуванням текстур, світла і тіней. Таке автоматичне розфарбовування істотно заощаджує час!

У програму включено багата Бібліотека кольорів для вибору найтонших відтінків шкіри, волосся, листя, неба і інших природних тонів. Є можливість зберігати та завантажувати "штрихи", одним клацанням миші змінювати вибраний колір. Додатковий інструмент - Перекрашивающая кисть - дозволяє відкоригувати отриманий результат автоматичного розфарбовування. Також кисть може бути використана і як самостійний інструмент для розфарбовування вручну.
Сфера застосування Coloriage досить обширна. Програма дозволяє розфарбовувати старі відскановані чорно-білі знімки, замінювати деякі кольори на кольорових цифрових зображеннях, обробляти малюнки, додаючи в них колір (аніме, комікси, карикатури).

Програма істотно полегшує роботу дизайнера при підборі колірної гами інтер'єру і зовнішнього вигляду будівлі. Можна не тільки отримати практичну користь від застосування програми, але і отримати від цього задоволення. Адже Coloriage дозволяє експериментувати з вибором відтінків зачіски і костюма.
Програма з легкістю перефарбує як окремий предмет на зображенні, так і фотографію цілком, вдихне життя в знімок 100-літньої давнини!
AKVIS Coloriage представлений у вигляді плагіна для графічних редакторів і у вигляді окремої, самостійної, програми. Працює з зображеннями RGB (8/16 bits), підтримує формати JPEG, TIFF, BMP, PNG. При завантаженні в програму зображень у моделі кольорів CMYK, Grayscale, Lab та ін. відбувається автоматичне перемикання в RGB. Плагін Coloriage може обробити практично будь-який файл, який відкриває графічний редактор зі списку сумісних (у тому числі і .psd), в режимі RGB.

AKVIS Coloriage представлений у вигляді плагіна для графічних редакторів (plugin) і у вигляді окремої, самостійної, програми (автономне), не вимагає наявності фоторедакторів.

У версії 9.0:
Покращено інструмент вибору кольору Піпетка. Вказівник інструмента тепер відображається у вигляді колірного кільця, що дозволяє більш точно вибрати колір.
Додані допоміжні інструменти Рука і Лупа, що полегшують роботу з зображенням.
Додана можливість приховувати кольорові штрихи.
Змінено папка для автоматичного збереження штрихів.
Зараз використовується: C:\Users\Public\Documents\AKVIS на Windows; HD/Users/Shared/AKVIS на Mac OS.
Змінено іконка для інструменту Захищає олівець.
Додана сумісність з Windows 8.
Додана сумісність з Mac OS X 10.8.
Виправлена помилка з GPU у версії для Mac.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: re-trial
Розмір: 25 Мб

Download/Завантажити AKVIS Coloriage 9.0.1044.9177

Скачати AKVIS Coloriage 9.0.1044.9177 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.