UAstream.Net » Програми » McAfee AVERT Stinger 10.2.0.905 Portable
McAfee AVERT Stinger 10.2.0.905 Portable


Утиліта, призначена для виявлення і видалення найбільш поширених вірусів-троянів і вірусів-хробаків. Робота McAfee AVERT Stinger не викликає будь-яких ускладнень у користувача інтерфейс простий і зрозумілий. Весь процес налаштувань користувача зводиться до того, щоб вказати диск або директорію для сканування і натиснути на кнопку Scan Now. Все інше програма зробить сама. Антивірусна утиліта відрізняється швидкою швидкістю роботи і невимогливістю до системних ресурсів. Звичайно, повноцінну антивірусну програму McAfee AVERT Stinger не замінить, але вона допоможе позбутися від останніх модифікацій найбільш поширених в Мережі вірусів.

Using next generation scan engine technology, Stinger is a stand-alone utility used to detect and remove specific viruses and worms, including Lovsan. Note: It is not a substitute for full anti-virus protection, but rather a tool to assist administrators and users when dealing with an infected system.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 10 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити McAfee AVERT Stinger 10.2.0.905 Portable

Скачати McAfee AVERT Stinger 10.2.0.905 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.