UAstream.Net » Програми » HyperSnap 7.21.00 Portable
HyperSnap 7.21.00 Portable


Програма для зняття скріншотів. Може знімати зображення як цілих вікон операційної системи Windows, так і окремих елементів вікна (меню, кнопки панелі і т.д.), захоплює зображення з ігор, які працюють по технології DirectX, Direct3D і 3Dfx. Крім зняття скріншотів можна отримувати зображення з сканерів, цифрових фотокамер, підключених до комп'ютеру за протоколом TWAIN. У програмі є вбудовані функції для обробки графічних файлів. Є також функція, коли скріншот робиться за допомогою голосової команди, отриманої через підключений до комп'ютера мікрофон.

HyperSnap is the fastest and easiest way to take screen captures from Windows screen capture and text from places where system copy text is not possible. HyperSnap combines the power of a first-class screen capture application with an advanced image editing utility - загорнуті into one easy-to-use tool. HyperSnap is perfect for capturing images and texts that you want to include in your Help system, online tutorials, manuals, training handouts, presentations, marketing materials, Web pages, emails and more. Use HyperSnap to quickly share a picture-perfect representation of anything on your screen.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 15 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити HyperSnap 7.21.00 Portable (Appz) Eng+Rus



Download / Завантажити HyperSnap 7.21.00 Portable (Thinstall Eng)

Скачати HyperSnap 7.21.00 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.