UAstream.Net » Програми » Phase One Capture One PRO 6.4.4 build 60849
Phase One Capture One PRO 6.4.4 build 60849

Phase One Capture One PRO один з найпотужніших професійних конверторів цифрових фотографій у форматі RAW з підтримкою широкого модельного ряду сучасних фотокамер. Програма дозволяє в одиночному і пакетному режимах конвертувати "на ходу" файли в повнорозмірний TIFF (RGB / CMYK) і формати JPG, коректувати баланс білого, ефективно обробляти "пересвічені" і "недосвеченные" знімки, тонко налаштувати різкість знімка і усувати кольорові шуми.
Capture One дозволяє використовувати декілька варіантів коригування одного і того ж зображення. Як шаблон використовується типовий RAW, а не результат попередніх коригувань. Робоча область ділиться на декілька областей. Їх кількість дорівнює числу варіантів обробки вихідного цифрового негатива.Настройка балансу білого здійснюється за допомогою регуляторів температури кольору і тону. Крім того, є можливість вибору сюжетних програм, традиційних для багатьох фотокамер. Ви можете також скористатися піпеткою. На фотографії вказується нейтральна сіра точка, від якої і вибудовується баланс білого.

Програма дозволяє проводити оптимізацію динамічного діапазону. Якщо на фото присутні занадто темні або світлі ділянки, то їх можна виявити за допомогою відновлення тіней і відблисків. Ви можете вмикати та вимикати підсвічування засвічених ділянок знімка і теней.Устранение шуму на фотографіях здійснюється за двома напрямками. Ви можете придушувати зернистість і колірну складову шуму. Capture One Pro завжди відрізнявся від конкурентів унікальним алгоритмом підвищення різкості знімків. Фотографії, перетворені в даному RAW-конвертор, виглядають трохи більшим, ніж у конкурентів.

Capture One Pro створений за принципом всі-в-одному, знижуючи необхідність пост обробки знімків, що на практиці означає необов'язковість використання Photoshop для обробки знімків. Прості інструменти, просте меню і зрозумілі позначення роблять складний процес обробки файлів RAW-простим, інтуїтивним і невимушеним.

Рік Випуску: 2012
Системні вимоги:
Intel Pentium D or better
4 GB of RAM
10 GB of free hard disk space
Calibrated color monitor with 1280 x 800, 24 bit resolution at 96dpi screen ruling
Windows XP SP3 (32bit), Vista SP2, 7 SP1
Microsoft .NET Framework version 4.0
Розрядність: 32+64bit
Мова інтерфейсу: Мульті + Русификатор
Терапія в комплекті (скидання тріалу)
Розмір: 265 мб.

Скачати/Download Phase One Capture One PRO 6.4.4 build 60849 :

Скачати Phase One Capture One PRO 6.4.4 build 60849 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.