UAstream.Net » Програми » Joboshare Video Converter 2.9.1.0311 RUS
http://uastream.net/uploads/posts/2011-03/sv8xfvty0wncfax.jpeg
Joboshare Video Converter може конвертувати майже всі популярні відеоформати, такі як AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/MPEG-4 AVC, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, VOB (відеоформат використовуваний в DVD), DAT (відеоформат використовуваний в VCD, SVCD), і так далі.
Цей повний відео конвертор може також конвертувати аудіо формати, включаючи MP2, MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG, і т.д.
 
Joboshare Video Converter може конвертувати відео та аудіо для відтворення на найпопулярніших мультимедійних плеєрах, включаючи iPod, iPhone, Apple TV, Zune, PSP, Pocket PC, Creative Zen, Archos і т.д. Насолоджуйтеся вашими улюбленими відеокліпами на будь-яких пристроях! Joboshare Video Converter є ідеальним вибором в якості відео та аудіо конвертора.
 
Основні функції:
• Повний відео конвертор (конвертує практично всі популярні відео формати, такі як AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/MPEG-4 AVC, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, VOB, DAT)
• Конвертація аудіо форматів (повний відео конвертор може конвертувати аудіо формати, включаючи MP2, MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG)
• Конвертація відео і аудіо для iPod, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, NDS, Wii, BlackBerry, iRiver, Creative Zen
• Висока швидкість конвертації відео (багатопоточність і пакетне конвертування забезпечують супер швидку швидкість конвертації відео в зв'язку з підтримкою багатоядерних процесорів. Швидше, ніж будь-яка інша програма для конвертації відео)

Можливості:
• Конвертування відео для всіх плеєрів.
• Підтримка всіх популярних відео і аудіо програвачів мультимедіа, таких як IPod, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, NDS, Wii, BlackBerry, IRiver, Creative Zen, і т.д.
• Супер швидке декодування та кодування H.264 відео (підтримка H.264/AVC відео формату, PSP H.264/MPEG-4 AVC кодування / декодування, PSP H.264/AVC відео (480x272) (*. mp4)
• Конвертація будь-якого кліпу або відрізка (Joboshare Video Converter дозволяє вибрати початкову точку і тривалість за бажанням)
• Обрізання тривалості фільму (обрізка відео файлів для конвертації ваших улюблених кліпів)
• Підтримка попереднього перегляду перед конвертуванням (користувачі можуть вибрати попередній перегляд вхідних файлів до конвертації)
• Простий графічний інтерфейс і простота у використанні (простий і зручний інтерфейс без будь-яких складних налаштувань. Конвертування відео та аудіо файлів за допомогою кількох кліків)
• Кілька мов і кілька скінів на вибір

Установка
1) Встановити програму j-video-converter.exe.
2) Русифікувати Joboshare Video Converter_rus.exe.
3) Зареєструвати ключем з Serial.txt, ім'я будь-яке.

Версія: 2.9.1.0311 + RUS + serial
Рік випуску: 2011
Жанр: Відео конвертер
Розробник: Joboshare Corporation
Мова інтерфейсу: Англійський + Російський
Платформа: Windows 2000, XP, Vista, 7
Системні вимоги: Pentium III, ОЗУ 512 MB, 15.6 МB hard disk
Розмір файлу: 7.21 Mb
Joboshare Video Converter 2.9.1.0311 RUS
Скачать бесплатно Joboshare Video Converter 2.9.1.0311 + RUS + serial

Скачати Joboshare Video Converter 2.9.1.0311 RUS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.