UAstream.Net » Вітчизняні фільми » Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)

Назва: Стріляючі гори - Всі 4 серії
Рік виходу: 2011
Жанр: Бойовик
Режисер: Рустам Уразаєв
У ролях: Роман Курцин, Вадим Цаллати, Самад Мансуров, Засланий Фідаров, Костянтин Тополага, Рустам Уразаєв, Анатолій Отраднов, Людмила Світова, Борис Шевченко, Сергій Загребний, Михайло Самохвалов, Олег Мулярів, Руслан Ягудін, Дмитро Мазуров, Іван Колесніков, Фархад Махмудов, Денис Васильєв, Тимур Ефременков

Перед Вами гостросюжетний міні-серіал "Стріляючі гори". Дії цього фільму розгортаються на початку 21-го століття в Панкісській ущелині. На кордоні між Ічкерією і Грузією почали збиратися бандформування. Однією з прикордонних застав стало відомо про те, що окремі сили бойовиків мають намір нелегально перейти Російсько-Грузинський кордон. Мужній капітан прикордонних військ Меркур'єв займає оборону на одному з перевалів і ціною життя своїх бійців затримує і рассредотачивает загін бойовиків. Сили не однакові і Меркур'єв отримує важкі поранення. У цьому нелегкому бою Меркур'єв втратив багато своїх бійців і знайшов ворога, з яким він ще не раз зіткнеться.

Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)


Випущено: Росія, Студія «Центр кіновиробництва» за замовленням кінокомпанії «Форвард-Фільм»
Тривалість: 4 х ~ 00:42:30
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: DivX, ~ 1300 Кбіт/с, 704x384
Аудіо: AC3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір файлу: 1.82 ГБ

Скачати Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Скачати Стріляючі гори - Всі 4 серії (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.