UAstream.Net » Програми » Nik Software Sharpener Pro 3.010 Rev 20903 + Rus
Nik Software Sharpener Pro 3.010 Rev 20903 + Rus

Sharpener Pro - плагін для Adobe Photoshop, призначений для налаштування чіткості зображення на цифрових фотографіях. Дозволяє працювати з 16-бітними зображеннями без необхідності їх переведення в 8-бітні. Область попереднього перегляду дозволяє вам під час роботи бачити, як змінюється якість фотографії в залежності від застосованих ефектів. Плагін працює з Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, а також з будь-якими графічними редакторами, що підтримують роботу з фільтрами і плагінами Adobe Photoshop. Багатий набір нових можливостей, реалізованих в оновленому продукт, дозволяє виконувати широкий спектр завдань - від попередньої корекції різкості файлів RAW, отриманих з фотокамер, до фінального збільшення різкості з урахуванням особливостей технології виведення зображення.

Sharpener Pro is the most advanced and powerful sharpening solution eliminating the guesswork typically required for achieving superior and consistent results. New adaptive sharpening algorithms and award-winning U Point® technology for selective sharpening ensure desired sharpness or creative softening of details are easily accomplished. The Sharpening Soft Proof that lets you accurately inspect results before printing saving money in costly test prints, improved handling of new output devices, and new output presets provide repeatable, professional results. Sharpener Pro 3.0 is the only tool that provides controls for both output and creative detail sharpening of different objects quickly and easily without the need to make different adjustment layers for each object or area.

Однак якого-то розкиду за тематиками та застосування компонентів, в даному випадку, практично немає. Всі інструменти спрямовані на здійснення єдиної мети - підвищити різкість зображення.
Ви можете також застосовувати фільтри в режимі маски, малювати вбудованої кистю або використовувати штатні засобу Adobe Photoshop. Втім, меншу кількість пунктів меню дозволило відмовитися від закладок і представити всі інструменти єдиним списком.

Головним нововведенням пакету Sharpener Pro 3.0 стала фірмова технологія U-Point, яка дозволяє гнучко коригувати різкість окремих ділянок зображення без використання складних масок і виділень. Технологія контрольних точок, заснована на компонентах U-Point, допомагає точно налаштувати рівень різкості в тих ділянках зображення, які потрібно підкреслити особливо. Оновлений механізм фінальної коректування різкості дозволяє готувати зображення до висновку практично на будь-яких пристроях і носіях - на екранах моніторів, на струминних принтерах, у повнокольорової поліграфії, шовкографії і т.д
Для кожного конкретного застосування кінцевого документа пропонуються різні алгоритми підвищення різкості. Наприклад, якщо ви хочете роздрукувати фотографію на струменевому принтері, то можете вибрати, або якийсь узагальнений варіант фільтра, або скористатися оптимізацією під пристрої Canon, HP, Epson або Lexmark.

В останній версії вперше рішень для свого класу реалізована програмна перевірка різкості зображення на екрані до виведення на друк тестових зразків. Крім того, у версії 3.0 з'явилася інтеграція з смарт-об'єктами пакету Photoshop та підтримка перенесення параметрів обробки з одного зображення в інше для пакету Aperture. Можливість збереження і повторного використання шаблонів часто використовуваних налаштувань, оновлений інтерфейс, підтримка Smart Filter в Photoshop, робота з декількома зображеннями одночасно.
Дозволяє працювати з 16-бітними зображеннями без необхідності їх переведення в 8-бітні. Область попереднього перегляду дозволяє вам під час роботи бачити, як змінюється якість фотографії в залежності від застосованих ефектів. Плагін працює з Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, а також з будь-якими графічними редакторами, що підтримують роботу з фільтрами і плагінами Adobe Photoshop. Багатий набір нових можливостей, реалізованих в оновленому продукті, дозволяє виконувати широкий спектр завдань - від попередньої корекції різкості файлів RAW, отриманих з фотокамер, до фінального збільшення різкості з урахуванням особливостей технології виведення зображення.
Програма володіє могутніми засобами оптимізації підвищення різкості під конкретні ситуації. Наприклад, за допомогою неї можна готувати знімки до друку у фотосалоні.

Однак варто ставитися обережно до пакетної обробки фотографій. Якщо ви збираєтесь друкувати всі фотографії в одному форматі, а під час обробки вихідного матеріалу жодного разу не використовувалося кадрування, то немає жодних проблем, все надруковані фотографії будуть виглядати чітко. Інакше можливі розбіжності. Причина досить проста - Nik Sharpener Pro не запам'ятовує встановлення розміру знімка останнього документа, а кожен раз витягує їх з дозволу файлу та інформації про DPI.

Ключові можливості
- Створення точного і виборчого контролю різкості
- Оновлений механізм фінальної коректування різкості дозволяє готувати зображення до висновку практично на будь-яких пристроях і носіях - на екранах моніторів, на струминних принтерах, в повнокольорової поліграфії, шовкографії і т.д.
- Збільшення різкості дрібних деталей і текстур з новою структурою, фокусом, і місцевих відмінностей інструментів для залучення уваги до бажаним областей зображення
- Попередній перегляд результатів на екрані перед друком.
- Збереження налаштувань користувача для отримання професійних результатів
- Збереження і регулювання різкості деталей у зображеннях без виділення шумів та інших артефактів
- Виборче використання інструменту щітки в Adobe Photoshop
- Інтеграція Smart-об'єктів в Adobe Photoshop дозволяє скорегувати різкість після застосування плагіна
- Не вимогливий до ресурсів (Pentium III 1Ghz, 512 MB)
- Перегляд результату "до і після" одночасно (з поділом зображення на дві частини)
- Зручний користувальницький інтерфейс

Системні вимоги
• Windows XP SP 3, Windows Vista, Windows 7 (32/64 - біт версія)
• Adobe Photoshop CS4 і вище,
• Adobe Photoshop Elements 8.0 і вище; інші програми сумісні з Adobe Photoshop плагінами
• Adobe Photoshop Lightroom ® 2.6 або вище

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7
Мова інтерфейсу: Англійська + русификатор (від Stalevar)
Ліки: keygen-XFORCE
Розмір: 95,7 Мб

Download/Завантажити Nik Software Sharpener Pro 3.010 Rev 20903 + Rus

Скачати Nik Software Sharpener Pro 3.010 Rev 20903 + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.