UAstream.Net » Програми » PrivaZer 1.5.0
PrivaZer 1.5.0

Повна чищення вашої системи. Утиліта очистить її набагато ефективніше, ніж більшість схожих програм, вживаючи поглиблене сканування системи. Утиліта видалить ненадобные ключі реєстру та файли, знищить сліди перегляду веб-сайтів або будь-якої іншої діяльності на персональному комп'ютері.

Утиліта має унікальні можливості очищення персональних комп'ютерів Windows. Завдяки модулю поглибленого сканування виконується повний аналіз всієї системи, у тому числі і вторинних накопичувачів, зовнішніх дисків і підключених до персонального комп'ютера яких завгодно накопичувачів. При поглибленому режимі, програма відображає перелік пунктів сканування. Деякі з них можна виключити з чищення. Утиліта виробляє видалення слідів файлів із журналу звернень та майстер-таблиці файлової системи, Cookies, системної історії, з файлу реєстру Index.dat, диспетчерів завантаження, історії Інтернет-пейджерів , також і багатьох інших компонентів системи. Є можливість зовсім видаляти файли з накопичувача без будь-якої можливості відновлення. Здійснюється невозвратимая чистка кошика, а також видалення слідів файлів на покинутій дисковому просторі. Незважаючи на присутність величезної кількості схожих програм, ця утиліта - одна з кращих у своєму класі. Вона має такі можливості, які відсутні навіть у дорогих комерційних програмах ( наприклад низькорівневу чистку файлової системи). Утиліта є зовсім безкоштовною.

Інформація про програму:
Назва: PrivaZer 1.5.0
Рік випуску: 2012
Платформа: Windows XP / Vista / 7 / 8 (32/64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний+російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: privazer.com
Розмір: 4,54 Мб

Скачати PrivaZer 1.5.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.