UAstream.Net » Вітчизняні фільми » Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)

Назва: Гидке каченя - Всі 4 серії
Рік виходу: 2011
Жанр: Мелодрама
Режисер: Фуад Шабанов
У ролях: Євгенія Лоза, Катерина Вуличенко, Катерина Копанова, Марія Горбань, Ірина Аверіна, Олександр Самойлов, Ілля Соколовський, Зінаїда Матросова, Ганна Фроловцева

Перед Вами міні-серіал "Бридке каченя". Головна героїня Люся йде влаштовуватися на роботу. Вона повненька, малоприваблива і погано одягнена. По дорозі цей "бридке каченя" запитує у симпатичних подружок, що сиділи в кафе, як пройти в салон краси. А Настя, Оля та Христя в цей час якраз діляться один з одним своїми страхами: одна побоюється втратити сексуальність, друга - поправитися, третя - втратити гарний смак. Почувши це питання, подружки безжально насміхаються над Люсею: вони просто не знали, що та збирається стати не клієнткою салону, а... простий прибиральницею в ньому. Засмучена глузуваннями дівчина ледве не покінчила із собою, але, прорыдав всю ніч, прийняла рішення круто змінити життя: всупереч природі стати красунею. А три "красивих лебедя" ранком пробуджуються " : каченятами"... Як їм повернути свою колишню життя?

Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)


Випущено: Росія, Група компаній «ВайТ Медіа» (WeiT Media)
Тривалість: 4 x ~ 00:44:00
Переклад: Оригінал

Файл
Формат: avi
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1500 Кбіт/с, 704x384
Аудіо: MP3, 2 ch, ~ 190 Кбіт/с
Розмір файлу: 2.09 ГБ

Скачати Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Скачати Гидке каченя - Всі 4 серії (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.