UAstream.Net » Ігри » Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC)
Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC)

Невгамовні друзі - лев Алекс, зебра Марті, жираф Мелман і гіпопотам Глорія в компанії з четвіркою кмітливих пінгвінів і лемур Королем Джуліаном і Морісом надумали видертися з острова Мадагаскар, щоб повертатися в нью-йоркський зоопарк. План їх простий, але грандіозний - перелетіти океан на древньому літаку. Винахідливі пінгвіни піднімають розбиту машину в атмосфера, але ненавмисно вона здійснює аварійну посадку в африканській савані... Маленькому гравцеві належить видужувати дванадцять нелінійних рівнів, пережити багато смішних околоключений. Разом з улюбленими героями в непролазних тропічних заростях і в безкрайньому савані, він зуміє плавати, бігти, правити машину, гратися у футбол, фотографувати сафарі, відчувати місцевість, битися з ворогами і багато-майже все інше. Кожний з героїв володіє неповторними можливостями, які знадобляться близько виконанні завдань. Лев Алекс нестерпно здорово стрибає і вміє пересуватися величезними стрибками, він відважно б'ється з ворогами, видаючи бути цьому вимогливий рик. Його коронний трюк - зловити ліану і з її через проникати на всяк віха або стінку. Зебра Марті здатний виховувати воістину неймовірну жвавість, а це означає, що він вільно втече від самого швидкого ворога. Крім того, Марті вміє міцно брикатися, так що його колеги не поздоровиться! Граціозна Глорія легко зіб'є з ніг будь-якого ворога, а ще вона приголомшливо плаває і пірнає. Винахідливі пінгвіни жахливо хитрі, кмітливі й уперті. Вони можуть бути на чолі машинки, підхоплювати рибу, встромлювати обстановка і управляти різними механічними пристроями. Життєрадісний Король Джуліан може роздобути скільки бажати - рідкісна і непомірно потрібна дарування!

Особливості гри:
* Неймовірні пригоди у веселій компанії невгамовних друзів з мультфільму "Мадагаскар 2: Втеча до Африки".
* Зустріч з улюбленими героями та знайомство з новими персонажами: у компанії лева Алекса, зебри Марті, жирафа Мелмана, бегемота Глорії і четвірки винахідливих пінгвінів з'являється злий ворог Мото-Мото.
* Розвага для всієї родини: дванадцять рівнів забавних випробувань і невтримних веселощів на безкрайніх африканських просторах.
* Грай з друзями: вісім захоплюючих міні-ігор в многопользовательском режимі для чотирьох чоловік.

Інформація про гру
Рік випуску: 2008
Розробник: Папайя Studio
Издатель: Activision
Жанр: Arcade, 3D, 3rd Person
Мову інтерфейсу: RU
Мова озвучення: RU
Таблетка: Вшита
Розмір: 2.52 Gb

Операційна система:
Процесор: Pentium 4 1.7 ГГц
Пам'ять: 512 МБ
Відеокарта: 128 МБ, DirectX 9.0c
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 4.0 ГБ (7,5 ГБ при установці)

Особливості ріпаку:
За основу взято російська ліцензія
Нічого не вирізане / не конвертовано в менший бітрейт
Час установки - 10-15 хвилин
Установка доп. З.
Автор Spieler

Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC) Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC) Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC)

скачати Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC)
Скачати Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008/RUS/Repack by Spieler/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.