UAstream.Net » Ігри » Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC)
Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC)

Гра про пригоди чоловіки-кішки, на якого наклали анафема. В котячої землі царює недолік і запустіння - область не родить, миші не ловляться, риба поплила та інші неприємності. Доходить до того, що безсилий хвостатий натовп харчуються падаллю, а то і трупами власних родичів. І от щоб умилостивити богів, їм вирішують приходити жертву - як будтоую-небудь молоденьку і сильну кішку. Вибір падає на молодого Konoe, що живе самотньо з власної лачужке на краю села. Починаються виготовлення до жертвопринесення, але в той день, коли воно треба виконуватися, з Konoe відбувається який-то дивна: на його тілі з'являються темні візерунки, які помаленьку распозлаются і офарблюють щетина в бездонну темний фарба... Такі симптоми давно значилися дією прокляття, а це - надзвичайно ледащий символ. У селі починаються хвилювання, шерсть відчаю і злості виростає, і Konoe не залишається нічого іншого, крім раптом бігати. Він направляється в Ransen - великий столиця, де ніби одноразово проходить ринок, - в надії вилікуватися від прокляття. Що ж чекає нашого приреченого котика в мандрах?

Установка гри
НЕ ТРЕБА видаляти файл boot, що входить в роздачу!
Цей файл потрібно поставити у віртуальний привід (наприклад Daemon tools), включити японський юнікод, після чого запустити гру (гра знаходиться в архіві "[Nitro+CHiRAL]Lamento-BEYOND THE VOID - DVD ver1.03" , сама гра вже встановлена). Якщо цього не зробити, то гра буде вимагати диск.
Якщо у вас включений японський юнікод і boot стоїть в приводі, а гра наполегливо не працює, спробуйте поставити сумісність з іншими системами (наприклад, якщо у вас Vista або 7 і гра не запускається, поставте сумісність з XP або іншими системами).

Японський юнікод
Панель управління-Мова та регіональні стандарти-Додатково в цьому вікні я під словами "Виберіть мову, відповідний мови використовуваних програм..." у випадаючому вікні вибрати "Японський", потім галочка в "Застосувати ці параметри для поточної..." і кнопку "Застосувати", потім "Ок", далі перезавантажити. Перед тим як запустити гру треба розкладку клавіатури поставити на японський (у мовній панелі у нижньому правому куті)

Дод. файли
Містяться саундтреки до гри і мануал.

Інформація про гру:

Назва: Lamento - Beyond the void
Жанр: Love ADV, Симулятора Побачень, Yaoi
Платформа: PC
Творець: Nitro+Chiral
Издатель: Nitro+Chiral
Мову: японський
Все включено
Розмір: 2.17 Gb

Системні вимоги:
•Підтримувані ОС: Win98SE/ME/2000/XP/Vista
•Рекомендовано / Обов'язкова пам'ять: 256MB/512MB
•роздільна Здатність: 800x600
•Звук: PCM
•DirectX: 9.0c або вище

Скріншоти:
Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC) Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC)

Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC)

скачати Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC)
Скачати Lamento: Beyond the void (2012/JAP/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.