UAstream.Net » Програми » VueScan Pro 9.1.20
VueScan Pro 9.1.20


VueScan Pro - універсальна програма, яка спеціалізована для роботи зі сканерами. Вміє працювати з внутрішньої глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичну і так само ручне налаштування більшості параметрів і пакетний режим сканування. Працює з більш ніж 500 моделей сканерів з певним перевагою у бік слайд-сканерів - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson. Передбачено автоматичне видалення дефектів зображення за рахунок каналу інфрачервоного сканування і многопроходное сканування з подальшим собою усереднення результату - для придушення власних шумів сканера.

Є фільтри придушення зерна, нерізкого маскування і видалення паразитного відтінку оригіналу. Є кошти ручного коректування динамічного діапазону і градаційній характеристики (незалежно каналами R, G, B).
У більшості випадків, стандартний драйвер пристрою має вкрай обмежені можливості з регулювання параметрів сканування. Використовуючи часто приховані можливості конкретного сканера, VueScan дозволяє гнучко настроїти процес обробки зображень, включаючи розвинену кольорокорекція, можливості многопроходного і пакетного сканування, апаратне регулювання експозиції, вибір максимальною глибиною кольору і формату для файлів. Великий інтерес представляє функція збереження вихідних даних сканера в файл (raw file) і подальша обробка цих даних при вимкненому пристрої, що рятує від необхідності повторного сканування оригіналів і збільшує ресурс обладнання.

Застосування VueScan особливо актуально при роботі з прозорими оригіналами (негативи, слайди), тому що в програмі міститься інформація про колірні характеристики більше 150 типів плівок. Мова йде, насамперед, про масці кольорового негативу, яка може сильно відрізнятися у різних плівок і виробників. У програмі передбачений прямий вибір маски зі списку поширених плівок, а також можливість ручного регулювання кольорових компонентів маскуючого шару. Призначені для користувача настройки можна зберігати в спеціальний файл, що дозволяє створити індивідуальні профілі для кожного виду робіт.

Основні особливості VueScan:
» Підтримка роботи з більш 1200 моделями сканерів
» Версії для Windows, Linux і Mac OS
» Покращує вашу продуктивність і якість сканування
» Програма завантажена більше 5 000 000 разів
» Створення RAW відсканованих файлів
» профілі ICC і колірні простори
» Калібрування IT8 кольору.

Features:
• Works with 1200 flatbed and film scanners
• Runs on Mac OS X, Windows and Linux
• Improves your productivity and quality of scans
• Has been downloaded more than 5 million times
• Create raw scan files
• ICC profiles and color spaces
• IT8 color calibration

What's in new version 9.1.20:
* Improved support for new Canon scanners
* E510
* MG2200
* MG3200
* MG4200
* MG5400
* MG6300
* MP230

Інформація про програму:
Рік випуску: 2012
Платформа: Windows 2000/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: Багатомовний + Російська
Ліки: Присутній
Розмір файлу: 16.02 MB

VueScan Pro 9.1.20


Скачати VueScan Pro 9.1.20

Скачати VueScan Pro 9.1.20 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.