UAstream.Net » Програми » DVDFab Platinum 8.2.2.2 Final Portable
DVDFab Platinum 8.2.2.2 Final Portable


Поєднує в собі можливості копіювання DVD, перетворення відео в різні формати і запису на диски. Програма успішно виконує як створення копій дисків, так і підготовку відео у формати, підтримувані мобільними пристроями, такими як iPod і PSP (MPEG-4/H.264 MP4). При копіюванні DVD можна вибрати один з декількох режимів: повне копіювання, копіювання тільки основного фільму, вибір порядку відтворення кліпів. Програма підтримує і багато видів захисту, такі як CSS, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD, CORE X2. Крім цього, вона може відновлювати інформацію навіть у тому випадку, якщо файл IFO не читається.

Дозволяє вам робити чудові якісні копії кіно фільмів DVD! Зробіть копію вашого DVD - включаючи меню, трейлери і спеціальні особливості - на одному або декількох дисках. Програма, призначена для створення ідентичних копій DVD-дисків, включаючи меню, ролики і т.д., а також дозволяє уміщати створену копію на одному або декількох болванках. DVDFab може копіювати DVD-9 в режимі 1:1, видаляти всі захисту (CSS, Region Code, RCE, Macrovision, UOPs), а також записувати отриману копію на двошарові диски. Інші можливості: вміє працювати з NTSC/PAL DVD, розділяти DVD-9 на два DVD-5, записувати DVD фільми на будь-який порожній DVD диск (DVD +/- R/RW) і т.д.

DVDFab is very fast and easy-to-use DVD copy software. With just one click, you can any DVD copy to DVDR. DVDFab is brand new, is completely rewritten, is based on more than 6 years of DVD copy software development. DVD to DVD copy modes available: Full Disc, Main Movie, Split and Write Data. Full Disc: All movies, menus and trailers, is copied to a DVD with just one click. Main Movie: Just copy the movie, with specific audio/subpicture.

Split: Copy a DVD-9 onto two DVD-5 discs with 100% quality, and preserve original menus on both discs. Ideal for episodic/season DVD movies, TV series, etc.
Very fast copying speed, normally it's about 10 - 20 хвилин.
Burn to any blank DVD Disc (DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL).

Benefits
Remove all DVD copy protections, like CSS, CPPM, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD, CORE X2, etc.
Constantly updated to support latest DVD copy protections.
Backup почухали/dirty disc:
Even if some information (IFO) cannot be read, you can still copy Main Movie or Customize.
Recovery from DVD reading (VOB) error.
Constantly updated to support latest DVD burners and blank DVD discs.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 22 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити DVDFab Platinum 8.2.2.2 Final Portable

Скачати DVDFab Platinum 8.2.2.2 Final Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.