UAstream.Net » Програми » FinePrint pdfFactory Pro / Server 4.75 Final
FinePrint pdfFactory Pro / Server 4.75 Final

FinePrint PdfFactory Pro - зручна програма, представлена у вигляді драйвера віртуального принтера для створення документів у форматі PDF. Підтримує створення PDF-проектів з декількох документів або файлів і має режим попереднього перегляду. Можлива установка заборони на редагування документа, його шифрування і установка пароля на відкриття. Професійна версія порівняно зі стандартною має можливість додавання номерів сторінок, верхніх і нижніх колонтитулів, водяних знаків, можливістю створення закладок та деякі інші додатки. У третьої версії додана можливість збереження в формат FP, можливість налаштування інтерфейсу, налаштування графіки для кольорових і чорно-білих фото в відсканованих документах.

pdfFactory Pro has all the features of pdfFactory and adds bookmarks, job ordering, PDF/A, letterheads and automated email functions. pdfFactory is the first PDF creation tool designed for non-expert users. Anyone can create PDF documents that can be published on Web sites, emailed, or archived. PDF files are used to represent printed material electronically. When viewed and printed, they contain all the fonts, graphical information, layout and formatting of an original printed document. A PDF file can be viewed on any operating system including MacOS, and all Unix variants including Linux.

Установка програми проста і жодних труднощів не викликає. Після інсталяції, у вашій системі з'являється новий принтер під ім'ям FinePrint pdfFactory. За замовчуванням він налаштований на формат A4. Якщо є бажання щось змінити в налаштуваннях, потрібно зайти у властивості принтера через Пуск > Настройка > Принтери > FinePrint pdfFactory. Тут можна змінювати розмір листа, його орієнтацію, а також задавати метрики друку. Під печаткою розуміється PDF-файл - саме туди друкує програма, а не на папір. Відступи по краях аркуша або дозвіл друку можна задавати вручну, а можна емулювати з будь-якого іншого встановленого у вашій системі принтера. Тут же в опції "Show dialog" можна вказати, чи виводити в момент друку спеціальний діалог редагування друкованих аркушів або обійтися без діалогу або якихось його можливостей.

Одна з можливостей передбачає попередній перегляд друку, інша - відправку отриманого файлу електронною поштою, наприклад, вашому начальникові. До того ж, у параметрі "Downsample bitmaps to" можна управляти якістю «роздрукованих» зображень, щоб не роздувати даремно розміри остаточного файлу. Чим більше DPI в цій опції, тим вище буде розмір файлу. Ну а кнопка Advanced дозволяє визначити перелік шрифтів, впроваджуваних у всяку друк. За допомогою FinePrint pdfFactory можна друкувати з будь-якого додатку Windows, підтримує режим друку. Для цього потрібно лише вибрати Файл > Друк (або File > Print в англомовних версій програм) і вказати в якості принтера FinePrint pdfFactory. Як тільки почнеться процес друку, вся виведена на принтер інформація буде насправді направлятися в PDF-файл, розташований у теці "Мої документи/PDF files". Програма без складнощів дозволити конвертувати в PDF все що завгодно.

Особливості:
- Створення документів PDF-або друк на папері
- Комбінація декількох документів в один файл PDF
- Попередній перегляд
- Захист ваших PDF, за допомогою установки пароля, шифрування і т.д.
- Збереження шрифтів в створюваний PDF-документ
- Включення або виключення сторінок
- Відправка по електронній пошті
- Авто-збереження
- Створення прямих інтернет-посилань у документі
- Простота з розгортання сервера
- Додавання елементів до документ: номери сторінок, водяні знаки, заголовки і т.д.
- Створення закладок та змісту у PDF документі
- І багато хто інші можливості

Changelog:
fixed redraw problems when pages are deleted or undeleted and deleted jobs are shown
fixed a problem where dispatcher processes sometimes continued to run even after pdfFactory was closed
fixed redraw problems with highlighted or redacted text documents in that use transparency (Pro only)
fixed a crash that sometimes happened when imaging Greek symbols in Mathcad fonts
fixed problems imaging bar codes in tax returns
fixed MAPI errors that sometimes happened when you click on the Send button
added language support for Danish, French, Simplified Chinese, Spanish, and Traditional Chinese

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: Keymaker-ZWT
Розмір: 12,4 Мб

Download/Завантажити FinePrint pdfFactory Pro / Server 4.75 Final

Скачати FinePrint pdfFactory Pro / Server 4.75 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.